Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

AK PARTİ TERME GENÇLİK KOLLARI BAŞKAN ADAYI BAHRİ KARA OLDU

AK PARTİ TERME GENÇLİK KOLLARI  BAŞKAN ADAYI BAHRİ KARA OLDU

AK Parti Genel Merkezi’nce AK Parti Terme İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak Bahri Kara gençlik kolları başkanlığına aday gösterildi.

    AK Parti Genel Merkezi’nce AK Parti Terme İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak Bahri Kara gençlik kolları başkanlığına aday gösterildi.
    Ak Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Yılmaz, 6. Olağan Kongre’de “Ak Parti Terme İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak Bahri Karayı aday gösterildiğini belirterek, Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığımızca yapılan istişareler ve gerçekleştirdiğimiz görüşmeler sonrası AK Parti Terme İlçe Gençlik Kolları Başkan adayı Bahri Kara olarak belirlendi.’’diyerek konuştu.
    AK Parti Terme İlçe Gençlik Kolları Başkan adayı Bahri Kara, “Biz AK Parti olarak sadece bu ülkenin değil, bütün ümmetin gelecek umuduyuz. Türkiye'yi dönüştürecek ve yeni Türkiye'yi kuracak olan biz gençleriz. Bizim asıl gayemiz gençliğe önderlik edecek, yeni Türkiye yolunda rehber, hizmet bilinci aşılayarak genç kadrolar olarak bu davada kardeşçe yol yürümektir. AK Gençlik olarak mazlumların yanında olacağımıza söz veriyoruz. 
    Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bu davada tüm genç kardeşlerimizle birlikte inandığın yolda yürüyeceğiz.
    Görevimizin ağırlığının ve sorumluluğunun farkındayız. Genç kardeşlerimiz için birlik ve beraberlik içerisinde elimizden geldiğince yardımcı olmak boynumuzun borcudur. Bu süreçte bizlerden desteklerini esirgemeyen İlçe Başkanımız Sayın Mümin Osman Ertan’a teşekkürü bir borç bilirim.
    Rabbim bizleri ve  yol arkadaşlarımızı çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda mahçup etmesin Allah yar ve yardımcımız olsun.” dedi. Hbr: Berkan KARAPIÇAK