Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

AK PARTİ TERME GENÇLİK KOLLARINDAN SOSYAL SORUMLULUK HAREKETİ

AK PARTİ TERME GENÇLİK KOLLARINDAN  SOSYAL SORUMLULUK HAREKETİ

Ak parti terme gençlik kollarının katkılarıyla organize edilen FİDANLAR SOLMASIN” adlı tiyatro oyunu 13 Aralık cumartesi günü Belediye Kültür Merkezinde sergilendi. İki seans olarak sergilenen oyun saat 15:00`da gençlere ve saat 18:00`da ailelere sergile

Program önce Ak parti Terme ilçe Başkanı Ali Kılıç`I ziyaret eden Mehmet ÖZDEN ve ekibi gençlerin böyle duyarlı bir konuda çalışma yapmış olmasında dolayı tebrik etti. İlçe Başkanı Ali KILIÇ; Gençler bizim teminatımız onların bu tür alışkanlıklara başlamaması ve korunması gerekmektedir. Gençlik kollarımızın başlatmış olduğu bu sosyal sorumluluk hareketinin her zaman arkasındayız dedi.

Salondan büyük bir beğeni toplayan “Fidanlar Solmasın” adlı oyun Mehmet Özden`in dağılan ailesinin ardından neler yaşadığını, sokakta tiner ve bonzai kullanan gençlerimizin yaşadığı acılarla uyuşturucunun kötülüğüne vurgu yapan oyun Aile, Uyuşturucu, yaşam, ölüm, kaybetmek ve zaman temalarını olayları, durumların içine harmanlıyor. Kaderin yol ayrımını vurucu şekilde aktaran oyun aslında insanoğlunun kaderinin kendi elinde olduğunu anlatıyor.

Gençlik kolları başkanı Mesut Tombaş, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin kötü alışkanlıklardan korunmaları gerektiğini belirterek “ Bu itibarla özellikle eğitim öğretim gören sevgili öğrencilerimizin ailelerinden sonraki ikinci yuvası olan okullarda görevli saygı değer okul müdürlerimiz ve değerli öğretmenlerimizin sentetik kannabinoid hakkında bilgilendirilmelerini, okul çevresinde bulunan şüpheli şahısların tanınması ve uyuşturucu madde satıcılarının profilinin tanıtılmasının önem arz ettiğini düşünüyorum. Bu oyun sayesinde bir gencimizin kurtulmasına, bir gencimizin bu illete başlamamasına sebep olabilirsek ne mutlu bize.” dedi.

Tiyatro öncesi Dr. Hasan Nuri Öztürk bonzai ve bağımlılık yapan maddeler hakkında sunum verdi.