Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

AK PARTİ TERME İLÇE GENÇLİK KOLLARI BAŞKANLIĞINA BAHRİ KARA SEÇİLDİ

AK PARTİ TERME İLÇE GENÇLİK KOLLARI  BAŞKANLIĞINA BAHRİ KARA SEÇİLDİ

AK Parti Terme İlçe Gençlik Kolları 6. Olağan Kongresinde başkanlığa Bahri Kara seçildi.

        AK Parti Terme İlçe Gençlik Kolları 6. Olağan Kongresi, Terme Belediye Kültür Merkezi'nde 13 Kasım Cuma akşamı coşkulu bir katılım ile gerçekleştirildi.
        Kongreye tek listeyle katılan Bahri Kara, Ak Parti Terme İlçe Gençlik Kolları başkanı seçildi. 
        Kongreye Ak Parti Samsun İl Gençlik Kolları Koordinatörü Emre Kahraman, Ak Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Yılmaz, Önceki dönem Ak Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkanı Cem Emre Çakan ve Caner Göktepe, Ak Parti Terme İlçe Başkanı Mümin Osman Ertan, Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, Önceki dönem Ak Parti Terme İlçe Gençlik Kolları Başkanı Arif Emre Ertan, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı. 
        Divan teşekkülünün oluşturulmasıyla başlayan kongrede saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından  Ak Parti Terme İlçe Gençlik Kolları bir önceki dönem başkanı Arif Emre Ertan konuşma yaptı.
    
    KİMSEYİ KIRMADAN DAVAMIZA HİZMET ETMEYE  DEVAM EDECEĞİZ
    Ertan, konuşmasında “Büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleştireceğimiz kongremizin şimdiden, sonuçları itibariyle hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Yürüttüğümüz kongrelerimizin tüm Türkiye’de ana teması ‘Geçsin önde yürü’ sloganı şeklindedir. Bu ifadelerle anlaşılacağı üzere gençliğe önem veren, gençliğin bu ülkenin geleceği olduğu düşüncesini aşılayan, bunu her fırsatta dile getiren, gençliğin içinde bulunduğu sıkıntıları kendine dert edinen ve gecesini gündüzüne katarak bizlere destek olan bizlerden desteğini hiç bir zaman esirgemeyen Cumhurbaşkanımıza ve genel başkanımıza şükranlarımı sunuyorum. 
    Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın biz gençlere “Durmak yok koşacaksınız koşacaksınız, risk alarak koşacaksız.” sözü ile bizler dik durup her türlü engeli aşarak, kimseyi kırmadan davamıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu vesile ile kongremizin hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”dedi.  
    

    KILIÇ: BAHRİ KARA VE EKİBİNE BAŞARILAR  DİLERİM
    Ak Parti Terme İlçe Başkanı Ali Kılıç, da “Gençsin önde yürü inandığın yolda yürü” sloganını vurgulayarak “Sayın Cumhurbaşkanımız, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde bizlere memleketine hizmet yapma fırsatı verdiği için Rabbimize hamdü senalar olsun. 
    Değerli dava arkadaşlarım ve yol arkadaşlarım, öncelikle bu pandemi döneminde göstermiş olduğunuz hassasiyet için hepinize teşekkür ederim. 6'ncı kongremizde, 9 genç kardeşimiz bu davanın, gençlik kollarının bayraktarlığını yapmış, emek vermiştir. Bu kardeşlerimden Allah razı olsun, onlara teşekkür ediyorum. 
    “Biz varken, dava var” anlayışı ile değil de, “Makamlar gelip geçici, davalar bakidir” anlayışıyla bu davaya hizmet etmeyi, Rabbim hepimize nasip etsin. 
    AK Parti Terme İlçe Gençlik Kollarımızın 6.Olağan Kongresi’nin hayırlara vesile olmasını temenni eder yeni Gençlik Kolları Başkanımız Bahri Kara ve ekibine başarılar dilerim.”dedi. 
    
    GEÇLERİMİZLE YEK VÜCUT OLUP  TÜM ENERJİMİZİ SAHAYA YANSITACAĞIZ
    Ak Parti Terme İlçe Başkanı Mümin Osman Ertan, “Geleceğimizi emanet ettiğimiz, işte Asım’ın nesli dediğimiz, dosta güven, düşmana korku veren gençlerimizle inşallah daha çok yürüyecek yolumuz olduğunu biliyoruz. Türkiye’yi 2023, 2053, 2071 vizyonu ile buluşturma vazifesini üstlenen geçlerimize, her alanda gereken alt yapıyı bırakmakla sorumlu olduğumuzun bilincindeyiz. 
    Çok değerli dava arkadaşlarım, kıymetli gençler Türk edebiyatının ender şahsiyetlerinden Nuri Pakdil’in “İnsanı kalbinden tutamadınız mı görün, bakın nasıl kayıp gidecek elinizden” uyarısını hayatımızın hiçbir alanında unutmamamız gerektiğini hatırlatmak isterim. Kıymetli gençler, bu davanın erleri, yiğitleri, davamızın lideri genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ifadeleriyle “Siyasette gençlere yer vermek ustalığın şiarındandır” anlayışını biz hepimiz kendimize düstur edineceğiz.
    Dünyanın en güçlü siyasi hareketi olan partimiz, vücut bulduğu tarihe kadar ki bütün siyasi teamülleri yerle yeksan etmiş, milletin egemenliği üzerindeki tüm vesayeti kaldırmış, devlet ile millet  arasındaki barışı yeniden tesis etmiş ve necip milletimizin gönlüne girerek yapılan tüm seçimlerde milletimizin teveccühüne defaaten mahzar olmuştur. Bizler de Terme’den bu davanın yapısına, gücüne, anlayışına, ruhuna güç katmak adına geçlerimizle yek vücut olup tüm enerjimizi ortaya koyma iradesini en güçlü şekliyle sahaya yansıtacağız.
    Kıymetli dava arkadaşlarım. Bizim gençlere bakışımız da her konuda örnek şahsiyet olan peygamberimizin yaklaşımından da örnekler vermek isterim.
    Tebük seferinde sancağı henüz yirmili yaşlarda olan Zeyd. B Sabit’e vermiştir. Bedir savaşında yirmi yaşında Hz. Ali’yi sancaktar yapmıştır. Hayberin fethinde Hz. Ali en önemli görevleri üstlenmiştir. İslam tarihinden örnekler alarak bizler de gençlerimizi hür düşünmeye, faydalı her şeyden çekinmeden istifade etmelerini ve sonucu ne olursa olsun doğru bildiğini cesaretle ifade etmeye yönlendireceğiz.
    Saygı değer dava arkadaşlarım, ben bugün buradaki gençlerin “Zaman bendedir ve mekan bana emanettir” şuurunda bir gençlik olduğuna inanıyorum. Kim var? diye seslenince, sağına ve soluna bakmadan, fert fert “Ben varım” cevabını verici fikrini besleyici, dava ahlakına sahip bir gençlik olduğuna büyük bir tasavvuf adamının benzetisiyle zifiri karanlıkta, ak sütun içindeki ak kılı fark edecek kadar  gözü keskin, gerçek kahramanlık madeniyle sahtesini ayırt etmekte kuyumcu ustası bir geçlik olduğuna inanıyorum. Bu duygu ve düşünceler ile Ak Parti Terme Gençlik Kolları Başkanlığını teslim eden Arif Emre Ertan kardeşime gönülden teşekkür ediyor, sancağı teslim alan Bahri Kara kardeşime de muvaffakiyetler diliyorum. Gençsin önde yürü, inandığın yolda yürü. 
    Partimizin 6'ncı olağan Gençlik Kolları Kongresinin hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, tüm katılımcılara saygılar sunuyorum.”dedi.
    

    ÇIKTIĞIMIZ YOLDA ALLAH  MAHCUP ETMESİN
    Ak Parti Terme İlçe Gençlik Kolları Başkanı Bahri Kara ise, “Bu gururu bu kutlu davada yaşamak bu mutluluğu bu ailede yaşamak biz gençlere ayrı bir onurdur, şereftir. Bu kutlu davada inandığımız yolda yürümeye söz verdiğimiz liderimiz Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Genel Merkez İl Koordinatörümüz çok kıymetli Emre Kahraman başkanıma, Samsun gençliğimizin abisi çok değerli Av. Mücahit Yılmaz başkanıma, görevi devir aldığım Arif Emre Ertan başkanıma, desteğini şahsımdan ve yönetim kurulumdan ve tüm genç kardeşlerimden esirgemeyen gençlerin öğretmeni İlçe başkanımız Mümin Osman Ertan’a değerli Belediye Başkanımız Ali Kılıç’a, bir önceki dönem ilçe başkanlarıma daha önceki dönemlerde görev yapmış ilçe gençlik kolları başkanlarıma, daha önceki dönemlerde görev yapmış Ak kadroların Ak gençlerin Ak abilerine, yönetim kurulu üyelerime tüm Termeli genç kardeşlerime teşekkürü bir borç bilirim.
    Allah bizi bu çıktığımız yolda mahcup etmesin Rabbim niyetlerimizi gayretlerimizi her zaman  bu davaya hizmet  yolunda güçlü kılsın. Allah yar ve yardımcımız olsun.”dedi.