Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

AK PARTİ TERME SKM AÇILDI

AK PARTİ TERME SKM AÇILDI

AK Parti Terme Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı, teşkilat mensupları ve vatandaşların yoğun ilgisi ile gerçekleşti.

 AK Parti Terme Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı 17 Nisan Pazartesi günü gerçekleştirildi.
İlçe Koordinasyon Merkezi'nin açılışına Ticaret Bakanı ve Samsun Milletvekili Adayı Mehmet Muş, AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, AK Parti Terme İlçe Başkanı Mümin Osman Ertan, Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç,  AK Parti Samsun Milletvekili ile Milletvekili Adayları; Yusuf Ziya Yılmaz, Ahmet Demircan, Fuat Köktaş, Orhan Kırcalı, Mücahit Yılmaz, Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Güler Okumuş, İlçe Gençlik Kolları başkanı Bahri Kara ile üyeler, eski belediye başkanları, teşkilat mensupları ve vatandaşlar katıldı.
SKM açılış töreninde Ticaret Bakanı ve Samsun Milletvekili Adayı Mehmet Muş ile milletvekili adayları birer selamlama konuşması yaptılar. 
        Termelilerin kendilerini büyük bir coşku, heyecan ve kalabalıkla karşıladığını dile getiren Bakan Muş “Bu karşılama aslında ilçenin bu seçimdeki heyecanını azmini  kararlılığını göstermesi açısından önemli bir fikir veriyor bize. Bu açıdan geçtiğimiz seçimlerde güçlü bir destek aldık biz Terme’den. Biz hep üzerine koyarak hep artırarak geldik. Dolayısıyla da Terme’de 2018'e göre oylarımızı artırarak gelmemiz lazım. Bu açıdan tüm gönüldaşlarımızdan, tüm Termelilerden, tüm Samsunlu hemşehrilerimizden böyle bir desteği istiyoruz, bekliyoruz. Devlet idaresi, devleti yönetmek, bir irade koymayı gerektirir. İrade olmayan bir yerde devlet idare edilemez. 84 milyon nüfusu olan, 1 trilyon dolara yaklaşan ekonomik büyüklüğü, 700 milyarın üzerinde dış ticaret hacmi olan, yüz milyarlara yaklaşan hizmet ihracatıyla devasa bir ülke burası. Dolayısıyla bu ülkenin idare edilebilmesi için  memleketin yönetimine talip olanın bu işin hakkını verebilmesi lazım. Her zaman deriz ya emanet ehline teslim edilmeli. Ehil burada görüyorsunuz.”dedi.
 Tecrübenin önemine dikkat çeken Bakan Muş “Karar vereceğimiz zaman en önemli şey tecrübedir. Tecrübeli lider kim? Devleti 20 yıldır kim yönetiyor? dolayısıyla devlet tecrübesi var, birikimi var, neyin ne oluğunu biliyor, dünyada güç dengelerinin değiştiği, üretim merkezlerinin değiştiği bir dönemde, bu mücadelelerin olduğu bir yerde, memleketi kime emanet edeceğimiz önemli.”dedi.
Konuşmaların ardından katılımcılar Terme Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılış kurdelesini hep birlikte kesti.
Ticaret Bakanı Mehmet Muş, AK Parti Terme Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına bakanlığa tahsis edilen Togg aracıyla geldi. 
Türkiye’nin ilk yerli ve milli otomobili TOGG T10X, Terme Cumhuriyet Meydanında görücüye çıktı. Vatandaşlar tarafından ilgi ve beğeniyle incelenen TOGG vatandaşlardan tam not aldı.