Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

AK PARTİ’DEN BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIKLARINI AÇIKLADILAR

AK PARTİ’DEN BELEDİYE BAŞKAN  ADAY ADAYLIKLARINI AÇIKLADILAR

AK Parti Terme eski İlçe Başkanı Mümin Osman Ertan ve eski Terme Belediye Başkan Yardımcısı Sezai Uzun, Ak Parti çatısı altında Terme Belediye Başkanlığı için aday adaylıklarını açıkladılar.

 AK Parti Terme eski İlçe Başkanı Mümin Osman Ertan ve Terme Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Sezai Uzun, 20 Kasım Pazartesi günü Terme AK Parti ilçe binasında gerçekleştirdikleri basın açıklamasıyla Terme Belediye Başkanlığı için aday adaylıklarını açıkladılar. 
Aday adayı Ertan, basın açıklamasına selamlama konuşmasıyla başladı.
Bu özel anda kendisine gösterilen ilgiden dolayı herkese teşekkür eden Ertan “Adalet ve Kalkınma Partimizin ülkemize ve milletimize açtığı bu kutlu yolda bugüne kadar gösterdiğiniz fedakârlık ve katkılarınızdan dolayı, hepinize minnet ve şükranlarımı sunmak istiyorum. Adalet ve Kalkınma Partimizin ortaya koyduğu vizyon sayesinde ülkemizin yakaladığı olumlu ivme, 20 yılı aşkın bir süredir olduğu gibi İnşallah bundan sonra da devam edecek ve ülkemiz tarihteki misyonunu icra etmeye devam edecektir.
AK Partimizin bu kutlu yürüyüşünde, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşı olmaktan, bu davanın bir neferi olarak milletimize hizmet etmekten, teşkilatımızla uyum içinde çalışmaktan, hemşehrilerim ile gönül gönüle, iç içe olmaktan son derece mutluluk duyduğumu ve bu vesile ile Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a hususen şükranlarımı arz etmek isterim.”dedi.
 

YENİ BİR HİKAYENİN İLK ADIMI İÇİN HUZURUNUZDAYIM
Konuşmasının devamında “Bugün burada sizlere, Terme'nin geleceğine dair bir vaat değil, bir taahhüt sunmak için bulunuyorum.” diyen Ertan “Bu ilçede, hep birlikte yazacağımız yeni bir hikayenin ilk adımı için huzurunuzdayım. Öncelikle, siz değerli hemşehrilerimin duygu ve düşüncelerine saygı duyuyorum. Her birinizin sesi benim için önemli.
Bu şehre duyduğum derin sevgi ve inançla, sizlerin refahı, mutluluğu ve geleceği için elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum. Sizlerin güvenini kazanmak, şehrimize daha iyi bir gelecek sunabilmek için elimi taşın altına koyuyorum. Her birinizi dinlemek ve ortak akıl ile hareket etmek için buradayım. Beraberce, Terme'yi daha iyi yarınlara taşımak için güç birliği yapmalıyız. Bu itibarla 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştireceğimiz Mahalli İdareler Seçimlerinde Terme Belediye Başkanlığı’na aday adayı olduğumu sizlerin dikkatine sunuyorum.
Terme, harita üzerinde değil, kalplerimizde var olan eşsiz bir coğrafya. Bu coğrafyada, umut dolu bir geleceği inşa etmek için bir araya geleceğiz. Bu seçim hepimizin seçimi olacak. Beraberinde getirdiği heyecan ve umutla, Terme'yi bir adım öteye taşıma zamanı geldi.” 
CESUR KARARLARLA TERME'Yİ BİR MARKA HALİNE GETİRECEĞİZ
Terme'nin potansiyelini görmekten öte, bu ilçeye yaşam vermeye geldiğini ifade eden Mümin Ertan açıklamasını şu sözlerle tamamladı “Hep birlikte, özgün projeler ve cesur kararlarla Terme'yi sadece bir şehir değil, bir marka haline getireceğiz. Bu yolculukta sizinle birlikte olmak, benim için büyük bir onurdur.
Desteklerinizi, eleştirilerinizi ve en önemlisi umutlarınızı bekliyorum. Çünkü Terme için mücadele etmek, sadece benim değil, hepimizin sorumluluğudur. Birlikte, Terme'yi geleceğe taşıyacak güce sahibiz.
Yeni ve sürdürülebilir çözümler bulmak için huzurunuzdayım. Toplumsal değerlere saygılı, şeffaf bir yönetim anlayışıyla Terme'nin potansiyelini en üst düzeye çıkarmak istiyorum. İlk önceliğim, sizlerin günlük yaşamını daha iyi kılacak pratik çözümler üretmektir.
Sizlerin taleplerini ve ihtiyaçlarını dikkate alarak, ortak akıl ve dayanışma içinde hareket edeceğim. Şeffaf, katılımcı ve adaletli bir yönetim anlayışıyla Terme'nin potansiyelini en iyi şekilde değerlendirip, gelecek nesillere daha iyi bir şehir bırakma arzusundayım.
Sizlerin destekleriyle, birlikte çalışarak Terme'yi daha güçlü kılacağımıza inanıyorum. Bu şehre değer katan kıymetli ilçe sakinlerinin desteği ve katkıları olmadan bir Belediyenin başarılı olamayacağı kanaatindeyim. Beraberimizde getireceğimiz bu değişim rüzgarına hep birlikte yelken açalım. Sizlere büyük mutasavvıf Yunus Emre'nin kelamı ile davette bulunmak isterim;
“Gelin birlik olalım, işi kolay kılalım, sevelim sevilelim, bu dünya kimseye kalmaz...”

BU BİR HİZMET YARIŞIDIR
Terme Belediyesi eski Belediye Başkan Yardımcısı Sezai Uzun ise, “ 2024 yerel seçimleri için Terme Belediye Başkanlığı aday adaylığımın müracaatı için buradayım. Bana eşlik ettiniz ve onurlandırıp güçlendirdiğiniz için hepinize teşekkür ederim. Bu bir hizmet yarışıdır. Partimizde zaten mevcut bir başkanımız var. Aday değişikliği söz konusuysa bizde bu hizmette varız dedik. Hiç kimse ile bir husumetimiz yok sadece hizmet yarışında bende varım dedim. Nasip olursa elimizden geleni yapacağız. Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz. Sorumluluğumuzu bileceğiz ve ona göre çalışacağız. Hayırlısı ise olsun diyorum ve sizlerden destek ve dua istiyorum. Hepinize çok teşekkür ediyorum.”dedi.