Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

AKÇAY KARACALI MAHALLESİ’NDE YARALAR SARILDI

AKÇAY KARACALI MAHALLESİ’NDE YARALAR SARILDI

Terme’de geçtiğimiz hafta yaşanan sağanak yağıştan Akçay Karacalı Mahallesi de olumsuz etkilendi. Terme Kaymakamlığı, Terme Belediyesi ve Akçay Karacalı muhtarlığı kolları sıvayarak mahalle sakinlerine yardım etti.

    Akçay Karacalı Mahallesi, geçtiğimiz hafta yaşanan sağanak yağışlardan olumsuz etkilenen mahalle sakinlerini yalnız bırakmadı.
    Terme’de yürekleri ağıza getiren sağanak yağışlardan Akçay Karacalı Mahallesi de olumsuz etkilendi. Yağışlar sonrası bölgede çayın debisinin yükselmesiyle bazı tarım arazilerinde mahsur kalan mevsimlik işçilerin yardımına Terme Belediyesi ve Akçay Karacalı muhtarlığı koştu. Ortak yürütülen çalışmalarla olay yerine anında müdahale edildi.
    Akçay Karacalı Muhtarı Musa Şen konuyla ilgili şu açıklamada bulundu “Yağışların hemen ardından kaymakamlık ve belediyemiz ile dirsek temasında bulunarak kurtarılan işçilerimizi mahallemizdeki okul ve muhtarın evinde misafir ettik. Başkanımız Ali Kılıç özellikle kurtarılan işçilerimizle bizzat ilgilendi.
Bu konuda bizlere yardımcı olan Kaymakamımız Murat Zadeleroğlu Başkanımız Ali Kılıç, yardımcısı Kemal Alemdar ve Yasin Çakır’a yardımlarından dolayı mahallem adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Muhtarlığımız olarak resmi makamlarımızla daima biriz, daima varız.”dedi.