Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

AKSOY ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

AKSOY ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

2019 Mart ayı içerisinde gerçekleştirilmesi beklenen yerel seçimler için aday adaylarının isimleri belli olmaya başladı.

2019 Mart ayı içerisinde gerçekleştirilmesi beklenen yerel seçimler için aday adaylarının isimleri belli olmaya başladı.
Terme İmam-Hatip Lisesi kurucu müdürü Mehmet Aksoy, Terme Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.


?VİRA BİSMİLLAH? DEMEYE İHTİYAÇ DUYDUM
Kendisini siyasetten uzak tutmaya çalışsa da Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan´ın konuşmalarından sonra ?Haydi Vira Bismillah? demeye ihtiyaç duyduğunu dile getiren Mehmet Aksoy ?Yeni Şafak Gazetesi yazarlarından Hayrettin Karaman´ın 1 Temmuz 2018 tarihli yazısını okuduktan sonra kendimi motive edilmiş buldum. Aday adaylığı fikri ilk olarak bende bu yazıyla uyandı. Tam kararımı ise, Cumhurbaşkanımızın ?En alt kademedeki arkadaşlarımız benim kadar gayret içinde olmadıkça bu dava zafere ulaşmaz? sözü sonrası verdim. Yıllardır ?ER? düzeyinde yaptığım potansiyel desteğimi, bu şekilde harekete geçirmek istedim. Bu vesileyle Terme Belediye Başkanlığı için Ak Parti´den aday adaylığımı açıklıyorum. Yılların birikim ve deneyimini ilçeme hizmet olarak yansıtmayı kendime görev addettim. İlçem için önemsediğim bu görevi lâyıklıyla yapacağıma inanıyorum. Aday adaylığımın ilçem ve kendim adıma hayırlara vesile olmasını diliyorum.?dedi.


MEHMET AKSOY KİMDİR?
1948 Terme doğumlu olan Mehmet Aksoy, İstanbul Yüksek İslam Enstitüsünü (Şuan Marmara İlahiyat) bitirdi.
Çorum ve İstanbul illeri ile Çarşamba ilçesinde merkez vaizlik görevlerinde bulundu. Terme Lisesi´nde Din Kültürü Ahlak Bilgisi Öğretmenliği ve okul müdürlüğü görevlerinde bulundu. Terme Lisesi´nin kuruculuğunu yapan Aksoy, yine aynı lisede müdürlük yaptı. Mehmet Aksoy, 48 yıldır Zülfiye Aksoy ile evli.