Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

AKTEPE GÖREVE BAŞLADI

AKTEPE  GÖREVE  BAŞLADI

Esnaf ve Sanatkârlar Odasında 23 Mart Pazar günü yapılan Olağan Genel Kurul Toplatısında 370 oyla başkan seçilen Barış Aktepe 26 Mart Çarşamba günü göreve başladı.

Esnaf ve Sanatkarlar Odasına seçilen Aktepe göreve başlamadan önce Esnaf Odası binasının önünde kurban keserek dualar eşliğinde binaya ayak bastı.
Esnaf Sanatkâr Odası Başkanlık görevine başlayan Aktepe, seçimde kendisini destekleyen ve desteklemeyen tüm üyelerine teşekkür ederek başkanlık koltuğuna oturdu.

Aktepe, “Bizi bu göreve layık görüp oy veren ve vermeyen tüm esnaf arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Siz görevinizi yaptınız, şimdi görev sırası bizde. Eksikliklerimizi lütfen siz tamamlayın. Ben, odanın bir başkanı değil, sizlerin hizmetkârıyım. Bu böyle nakşettim. Amacım hizmet etmektir. Bu amaçla mesai saatleri dışında da 24 saat telefonla (876 14 15 - 0543 256 19 19) ulaşıp sorunlarını iletebilirsiniz. Bize görev veren değil de, ufkumuzu açabilecek önerileri getirirseniz bu önerileri istişare edip kollektif olarak değerlendirelim. Çözüme kavuşturamadığımız konuları bir üst birime taşıyıp çözüm yollarına gidelim. Türkiye’de ilk patozu icat eden ilçe olma özelliğine sahip olan terme esnaf ve sanatkarlar odası bununla yetinmeyip, yurt dışına birçok kalem mal ihraç etmektedir. Bu ne demek Terme esnafı artık kabuğuna sığmıyor. O zaman bize de bir görev düşüyor. Bu konuyu hem kendi üst birimlerimizle hem de kendi üst birimlerimizle ve devlet kuruluşlarına iletip Terme’ye bir organize sanayi kurmak için elimizden geleni yapacağız. “dedi.

Barış Aktepe esnafların bilgilendirilmesi için 3 Nisan 2014 Perşembe günü saat 13.00`te Belediye Kültür Merkezinde İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı’na, tüm esnafı davet etti.
Barış Aktepe, çok yakında yeni ve 3 yılı doldurmamış esnafa, anlaştıkları bir banka ile kredi verileceğinin müjdesini verdi.