Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

AKTİF EĞİTİMCİLER SENDİKASI YEMEKTE BULUŞTU

AKTİF EĞİTİMCİLER SENDİKASI YEMEKTE BULUŞTU

Aktif Eğitimciler Sendikasına üye öğretmenler Soğancı Parkta düzenlenen yemekli programda bir araya geldiler.

Sendika Terme ilçe temsilcisi Ekrem Kılıç, yaptığı konuşmada Aktif Eğitimciler olarak kısa bir sürede üye sayımızı artırdık. Tanışma, kaynaşma ve yeni projelerimizi konuşmak üzere bu gün bir araya geldik. Eğitimin daha kaliteli yapılması ve eğitimcilerimizin itibarının artırılması için sendika olarak daha çok gayret göstereceğiz dedi.

Aktif Eğitimciler Sendikası Samsun il başkanı Sefa Zor da yaptığı konuşmada; sendikamız kurulalı 7 ay gibi bir süre geçti. Bu sürede yeni yapılanmalar, üye çalışmaları yaptık. Samsun da 685 üyemiz, Türkiye genelinde 27 bin üyemiz vardır. Bizler sendikacılığı biraz farklı yapacağız. Eğitimde kalitenin yükseltilmesi, öğretmen arkadaşlarımızın itibarının artırılması, saygınlığının korunması için gayret göstereceğiz dedi.

Başkan Sefa Zor sendikalılar olarak hak ararken öğrencilerimizin hakkını da koruyacağız. Yetenekli arkadaşlarımız ile sendika bünyesinde tiyatro, koro, izcilik, avcılık, spor, yazarlık ve branş zümreleri konularında çalışmalarımız olacak. Yani yetenekleri değerlendirip aktif olarak üyelerimizin hizmetine sunmayı planlıyoruz dedi.

Yemekte bir araya gelen üyeler, bu tür birlikteliklerin belli aralıkta tekrarlanması dileği ile düzenlenen programdan memnun kaldıklarını belirttiler.