Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

AMAZON AVCILAR DERNEĞİ ?SÜLEYMAN VAROL´ DEDİ

AMAZON AVCILAR DERNEĞİ  ?SÜLEYMAN VAROL´ DEDİ

Ama­zon Av­cı­lar Der­ne­ği­nin Ola­ğan Genel Ku­ru­lu 14 Ha­zi­ran 2015 Pazar günü der­nek bi­na­sın­da ya­pıl­dı. Divan He­ye­ti­ne Ka­ra­de­niz Av Yaban Ha­ya­tı Av­cı­lık Fe­de­ras­yo­nu Baş­ka­nı Mus­ta­fa Sezer baş­kan­lık ya­par­ken, İrfan Buz­dan

Sü­ley­man Varol ve Arif Gül­mez´in lis­te­le­ri­nin ya­rış­tı­ğı se­çim­ler­de ka­za­nan Sü­ley­man Varol´un lis­te­si oldu.
Se­çim­ler son­ra­sı Sü­ley­man Varol yap­tı­ğı açık­la­ma­da; ?Terme Av­cı­la­rı ilk defa iki lis­te­nin ya­rış­tı­ğı, ka­tı­lı­mın yük­sek ol­du­ğu güzel bir Genel Kurul ge­çir­di. Üye­le­ri­miz de bi­zim­le bir­lik­te bu seçim he­ye­ca­nı­nı ya­şa­dı. Şü­kür­ler olsun ki son de­re­ce şef­faf ve de­mok­ra­tik bir şe­kil­de hiç­bir tat­sız ha­di­se ya­şan­ma­dan bu sü­re­ci ge­çir­dik. Da­rı­sı seçim yap­ma­dan yö­ne­tim oluş­tu­ran, de­mok­ra­tik ve tem­sil hak­la­rı­nı, kol­tuk kay­gı­sı ta­şı­dık­la­rı için üye­le­ri­ne kul­lan­dır­ma­yan tüm der­nek­le­rin ba­şı­na. Se­çim­ler­de mut­la­ka bir taraf ka­za­na­cak­tı, ka­za­nan biz olduk, son de­re­ce mut­lu­yuz. Se­çi­min so­nun­da kay­be­den ar­ka­daş­la­rı­mız­da biz­le­ri teb­rik ede­rek ba­şa­rı­lar di­le­di­ler, ku­cak­la­şa­rak ay­rıl­dık kı­sa­ca­sı ka­za­nan he­pi­miz olduk.
Biz­ler Yö­ne­tim Ku­ru­lu ola­rak sa­de­ce bize oy ve­ren­le­ri değil, 213 üyeyi tem­sil etmek için se­çil­dik, onun için hangi ar­ka­da­şı­mız ge­lir­se gel­sin ka­pı­mız da, gön­lü­müz de so­nu­na kadar açık. Gün bir­lik olma gü­nü­dür, geç­mi­şe çizgi çekip ile­ri­si için neler ya­pı­la­bi­li­riz, avcı ca­mi­ası­na ne gibi hiz­met­ler ve­re­bi­li­riz bun­dan sonra bun­la­rı ko­nuş­ma­mız, bun­la­rı tar­tış­ma­mız gerek.
Küs­kün­lük­le­rin, kır­gın­lık­la­rın kim­se­ye bir fay­da­sı yok. Asıl olan Ama­zon Av­cı­lar Der­ne­ği´dir, bu gö­rev­ler gelip ge­çi­ci­dir, Der­ne­ği­mi­zin men­fa­at­le­ri doğ­rul­tu­sun­da, üye­le­ri­mi­ze daha iyi hiz­met etmek için var gü­cü­müz­le ça­lı­şa­ca­ğı­mız­dan kim­se­nin şüp­he­si ol­ma­sın. Güzel bir pazar gü­nü­nü biz­le­re ayı­ra­rak Genel Ku­ru­lu­mu­za ka­tı­lan bütün ar­ka­daş­la­rı­ma, Divan Baş­ka­nı­mız ve Fe­de­ras­yon Baş­ka­nı­mız Sayın Mus­ta­fa Sezer´ e, emeği geçen bütün her­ke­se ayrı ayrı te­şek­kür edi­yo­rum.? dedi.
Seçim so­nuç­la­rın­da Yö­ne­tim Ku­ru­lu Asil Üye­lik­le­ri­ne Sü­ley­man Varol, Faruk Katar, Birol Ata­bay, Cihan Güven, Bü­lent Güler, Yedek Üye­lik­le­re İsmail Diril, Hasan Balık, Efe To­noğ­lu, İsa üzen, Arif Sel­çuk se­çi­lir­ken, De­net­le­me Ku­ru­lu Asil Üye­lik­le­ri­ne İbra­him Öz­de­mir, İbra­him Sey­rek­li, Ömer Be­şir­li, Yedek Üye­lik­le­re Mus­ta­fa Ka­ra­çu­ka, Halil İbra­him Kulaç ve Recep Ül se­çil­miş­ler­dir.