Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

ANADOLU YILDIZLAR LiGiNDE 7 MADALYA

ANADOLU YILDIZLAR LiGiNDE 7 MADALYA

Samsun´da Tekkeköy Bahattin Ekici Spor Salonunda, 23-24 Şubat 2019 tarihleri arasında, Anadolu Yıldızlar ligi Samsun il birinciliği müsabakalarında Termeli sporcular büyük bir başarıya imza attı.

Samsun´da Tekkeköy Bahattin Ekici Spor Salonunda, Anadolu Yıldızlar ligi Samsun il birinciliği müsabakalarına 9 sporcuyla katılan Terme Taekwondo Kulübü müsabakada 4 Altın, 1 Gümüş, 2 Bronz Madalya kazandı. 47 Kg Bayanlarda Rümeysa Yazıcı, + 65 Kg Erkeklerde Alihan Baş, 37 Kg Emir Batuhan Candan ve 33 Kg Mert Efe Kilim il birincisi; 45 Kg da Batın Ege Yılmaz il ikincisi olurken 37 Kg Bayanlarda Gökçenur Şirin ve 44 Kg da Yağmur Yılmaz il üçüncüsü oldu.
Bu sonuçlarla beraber Terme Taekwondo, Samsun Analig takımına, kategorilerinde şampiyon olan 4 sporcu ile katılma hakkı kazandı.

GRUP MÜSABAKALARI ZONGULDAK´TA
Analig Samsun İl Takımımızın 15-17 Mart tarihlerinde Zonguldak´ta yapılacak grup müsabakalarında yarışacağını dile getiren taekwondo antrenörü Murat Özden ?İnşallah en güzel şekilde ilimizi temsil edeceğiz. Alt yapımızdan gelen öğrencilerimizin gösterdikleri performans takdire değer. Daha çok çalışıp daha güzel daha yüksek seviyelere geleceğiz.Öğrencilerimize ve Samsun Takımımıza Gruplar Müsabakalarında başarılar diliyorum.
Bizler bu yola çıkarken çocuklarımızın sadece başarılı olabilmeleri için değil aynı zamanda Saygı, sevgi ve hoşgörü içerisinde çevresine yaklaşan, doğruluk ve dürüstlük ilkelerinden ayrılmayan, vatanını, milletini, bayrağını seven bir nesil olabilmeleri için de çaba sarf ettik. Yoğun ve yorucu bir şekilde dolu dolu geçen bir hazırlık döneminin ardından 2019´ a çok iyi başladık. Henüz sahneye çıkmayan sporcularımızla beraber inşallah daha büyük zaferler kazanacağız. Yıl sonuna kadar sporcularımızın kendilerini Sağlıklı, iyi, hazır hissedecekleri ve Sonunu şampiyonluklarla tamamlayacakları bir yıl olmasını temenni ediyorum.
Başta öğrencilerim olmak üzere onları yetiştiren kıymetli ailelerine ve bizlere destek olan Terme İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze , Terme Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüze çok teşekkür ediyorum.?dedi.