Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

ANAFARTALAR ORTAOKULUNDA TEOG SEMİNERİ

ANAFARTALAR ORTAOKULUNDA  TEOG SEMİNERİ

İlçemiz şair ve yazarlarından Eğitimci Ahmet Sezgin, 07 Mart 2017 Cuma günü Anafartalar Ortaokulunda 8. Sınıf öğrencilerine TEOG öncesi ?Moral ve Motivasyon Semineri? verdi.

Eğitimci-Yazar Ahmet Sezgin; hayatın bir sınav olduğunu, TEOG sınavının önemli olmakla birlikte ölüm kalım meselesi olmadığını, hangi liseyi kazanırlarsa kazansınlar, öğrencilerin orada da planlı ders çalışarak istedikleri, sevdikleri mesleğe ulaştıracak olan üniversitelere yerleşebileceklerini belirtti. Ahmet Sezgin, öğrencilere mutlu ve başarılı olabilecekleri mesleğe yönelik tercihlerde bulunmalarını, lise tercihinde de ilçemizde yer alan liseleri ön plana çıkarmalarını, düzenli ve planlı ders çalışan öğrencilerin ilçemizdeki okullarda da başarılı olabileceklerini örnekler vererek öğrencilere verimli ders çalışıp kitap okumalarını, uyku ve yemek düzenine dikkat etmelerini, meşru hobilerine yer vermelerini tavsiye etti.
Seminer sonunda Okul Müdürü Mustafa Kurnaz: ?Okullarında 8. sınıf öğrencileri ile ilgili moral ve motivasyon çalışmaları Rehber Öğretmeni Zahide Hopalı tarafından yürütülmekte. Bu çalışmalara ek olarak okulumuzun bulunduğu Çay Mahallesinde yetişen; şair, yazar ve eski bir dershaneci olan Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Ahmet Sezgin´den de öğrencilerimizin istifade etmelerinin faydalı olacağını düşündük.? dedi.
Moral ve motivasyon seminerinin çok verimli geçtiğini ifade eden Mustafa Kurnaz, seminer davetine icabet etmelerinden dolayı Eğitimci-Yazar Ahmet Sezgin´e teşekkür etti. Ayrıca gelecek günlerde Ahmet Sezgin´in bilgi ve tecrübelerinden istifade edeceklerini belirterek katılım ve güzel sunumlarından dolayı Ahmet Sezgin´e çiçek takdim