Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

ANNELER GÜNÜ ÇAYINA YOĞUN İLGİ

ANNELER GÜNÜ ÇAYINA YOĞUN İLGİ

Terme Yardım Sevenler Derneğinin düzenlenmiş olduğu Anneler Günü Çayında, Termeli hanımlar doyasıya eğlendi.

Terme Yardım Sevenler Derneği´nin her yıl olduğu gibi bu yıl da 13 Mayıs Pazar günü Büyük Atlas Düğün Salonunda düzenlediği Anneler Günü Çayı yoğun ilgi gördü.
Anneler Günü Çayına Dernek Başkanı Latife Sabuncu dernek üyeleri ve çok sayıda anne katıldı.
Programın açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Latife Sabuncu, ?Bu anlamlı günde sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum. Öncelikle hepinizin Anneler Günü´nü kutluyorum. Annelerimiz dünyada bizlere bahşedilmiş en değerli varlıklardır. Karşılıksız sevgi ve merhametin tek kelimeye sığmasıdır "Anne". Ayaklarının altına cennet gizlenmiştir. Bizi hayata getiren, yaşamayı, gülmeyi, erdemi, sevgiyi ve bütün insanca şeyleri öğreten annelerimizdir. Sevginin ilk ve içten şeklini onlardan öğreniriz. Hayata bağlanmamız, insanlığı sevmemiz hep onların sayesindedir.?dedi.
Sabuncu, bu programı düzenlemelerinde kendilerine destek veren tüm esnafa teşekkür etti.
Derneğin kurulduğu yıldan itibaren her sene düzenlenen ve bir gelenek haline gelen Anneler Günü Çayının bu yıl 24´üncüsü düzenlendi.
Etkinlik kapsamında bu yıl, alkışlar eşliğinde yılın annesi Dr. Halide Genç seçildi.
Kutlamalarda dernekte üretilen el emeği işler, esnaftan toplanan çeşitli hediyeler çekilişe sunuldu. Elde edilen gelir ise öğrencilere ve ihtiyaç sahiplerine verileceği bildirildi. Daha sonra program bayanların doyasıya kendi aralarında oynadıkları oyunlar eşliğinde son buldu.