Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından organize edilen İlçe Gençlik Kolları teşkilatlarının katılımı ile yapılan `Kardeşlik Turnuvası` Terme ve Bafra takımlarının final maçı ile son buldu.

Karşılaşma öncesi AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş`ın da oynadığı dostluk maçı gerçekleşti. Terme ve Bafra arasında oynanan final maçını 3-2 Terme kazandı.

AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkanlığı`nın organizasyonunda ilçe gençlik kolları teşkilatları arasında gerçekleştirilen “Kardeşlik Turnuvası” Terme ve Bafra`nın oynadığı final maçı ile son buldu.Bu arada ilçelerden gelen teşkilat üyeleri karşılaşmayı takip etmeye gelenlere Terme Pidesi ve Bafra Nokulu ikram ettiler.

Canik Hasan Doğan Spor Tesislerinde gerçekleşen final maçı öncesi AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları yönetimi ile eski İl Gençlik Kolları`nda görev almış üyeler arasında dostluk karşılaşması yapıldı.
AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, eski gençlik kolları takımının kaptanı oldu. Oynadığı futbolla göz dolduran Başkan Köktaş maçta bir gol ve bir asist yaptı.

HAPİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM
Final maçı karşılaşması sonrası konuşma yapan Başkan Köktaş, "Böyle anlamlı bir organizasyonda sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Şu ana kadar turnuvaya katılıp maç yapan ama elenen teşkilat mensuplarımıza organizasyona verdikleri destekten ötürü teşekkür ediyoruz.

Finale adını yazdıran Terme ve Bafra Gençlik Kollarımızı da tebrik ediyorum. AK Parti teşkilatları olarak bizler sadece sokaklarda, arazide değil, çim sahalarda, yeşil sahalarda kendisini gösteren bir teşkilattır. Bu zamana kadar AK Partili gençlere yakışır bir mücadele verdiniz, güzel bir oyun ortaya koydunuz bu anlamda da sizleri tebrik ediyorum. Oynanan final maçının aslında kaybedeni yok ama nihayetinde bir kazanını olacak, şampiyonu olacak ben hepinize başarılar diliyorum. Bu vesile ile de Kurban Bayramınız kutlu olsun." dedi.

BERABERLİĞİMİZİ PEKİTİRDİK
Geleneksel olarak düzenledikleri bir turnuvanın finaline geldiklerini belirten İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe ise, "Kardeşlik Turnuvasını geleneksel olarak partimizin kuruluşundan itibaren düzenlenen ve birliği, beraberliği, kardeşliği ve dayanışmayı sergilemek adına gerçekleştirdiğimiz bir sosyal aktivitedir. Her karşılaşma beraberliğimizi pekiştirmek adına heyecan dolu görüntülere sahne oldu. Bu duygu ve düşüncelerle organizasyona destek veren tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Düzenlenen organizasyona ayrıca Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti Terme İlçe Başkanı Recep Ertan, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, İl ve İlçe Yönetim kurulu üyeleri, bazı İlçe Gençlik Başkanları, Gençlik Kolları il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı. Haber: Halil Özcan