Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

ASİYAD´DAN BAŞKAN KILIÇ´A ZİYARET

ASİYAD´DAN BAŞKAN KILIÇ´A ZİYARET

Ankara Samsun Sanayici İş adamları ve Yöneticileri Derneği (ASİYAD) Yönetim Kurulu, Samsun´da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Ankara Samsun Sanayici İşadamları ve Yöneticileri Derneği (ASİYAD) Yönetim Kurulu, Samsun´da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
ASİYAD Yönetim Kurulu, ziyaretleri kapsamında öncelikle Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir´i makamında ziyaret etti. Asiyad Başkanı Osman Yılmaz ve yönetim kurulu, başkana yeni görevinde başarılar dilerken kendisine plaket takdim edip Demir´i, düzenleyecekleri iftara davet etti.
Asiyad´ın ziyaretlerindeki ikinci durağı Çarşamba oldu. Çarşamba´da, Belediye Başkanı Halit Doğan, Çarşamba Ticaret Odası Başkanı ve diğer görevliler tarafından karşılanan Asiyad yönetimi, Ticaret Odası Başkanını makamında ziyaret ettikten sonra Çarşamba Konağında kahvaltı yaptı. Akabinde de belediye başkanı makamında ziyaret edildi.
Asiyad´ın sonraki durağı ise Terme oldu. Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz´ın da eşlik ettiği ziyarette, Belediye başkanı Ali Kılıç´a hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu. Burada da başkan Kılıç, Asiyad´ın düzenleyeceği iftara davet edilerek kendisine plaket takdim edildi. Ziyaret çıkışı Nurşen Yapıcı, köylüleri tarafından hoş bir sürprizle karşılaştı. Yapıcı´ya hemşehrileri, belediye çıkışında çiçek verdi.
Cuma namazını Terme´de kılan heyet ardından Salıpazarı´na hareket etti. Salı Pazarı Belediye Başkanı Halil Akgül´ü de makamında ziyaret eden heyet, kendisini tebrik ettiler. Bu ziyarete de Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı da eşlik etti. Son olarak Ayvacık ilçesini ziyaret eden heyet, Ayvacık İlçe Başkanını da makamında ziyaret ederek kendisine görevinde başarılar dilediler. Projelerin konuşulduğu ziyaretin ardından Suat Uğurlu Barajında bir saatlik bot gezisi gerçekleştirildi. Daha sonra da Legand Otelde yemek verildi.
Aynı günün akşamı, Sayıştay Onursal Daire Başkanı ve Terme Platformu Başkanı Nurşen Yapıcı, Terme´de Kaymakam Mehmet Parlak başkanlığında düzenlenen ve Terme protokolünün istişarede bulunacağı toplantıya katılmak üzere Ayvacık´tan Terme´ye dönerek İstişare toplantısına katıldı.
Bu toplantıda, Terme Platformu´nun Terme´deki üyelerinin yanı sıra o anda Terme´de bulunan Ankara Yön. Kur. Üyesi Prof. Dr. Halil Başar ile Platformun İstanbul Üyesi Kaptan Pilot Hayrettin Mutlu da katıldı.
Görüşlerin müzakere edildiği oldukça verimli geçen yemekli toplantı, gece geç saatlere kadar sürdü. Düzenlenen toplantı, Terme´de yapılacak işler konusunda umut verdi.