Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

?ASKERİMİZİN VE POLİSİMİZİN YANINDAYIZ´

?ASKERİMİZİN VE POLİSİMİZİN YANINDAYIZ´

İstanbul Beşiktaş´ta 10 Aralık Cumartesi günü meydana gelen bombalı saldırı sonrasında ilçe emniyet müdürlüğüne taziye ziyaretleri devam ediyor.

Terme güvenlik Hizmetlerini Destekleme Derneği Başkanı Muharrem Çelik ve yönetim kurulu üyeleri 16 Aralık Cuma günü İlçemiz Emniyet Müdürü Lütfi Tanrıkulu ve emniyet mensuplarını ziyaret etti.
Başkan Çelik, ?10 Aralık Cumartesi günü İstanbul´da yaşanan hain terör saldırısı hepimize yapılan bir saldırıdır. Bizler emniyet güçleri koruma derneği olarak her zaman askerimizin ve polisimizin yanındayız ve yanında olmaya da devam edeceğiz. Şehit ailelerimize başsağlığı diliyorum ve Termeli yaralı askerlerimize de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bu tür saldırılar bizleri birbirimize daha çok yakınlaştırıyor. Termeli esnaflar olarak emniyet teşkilatının yanında olduğumuzu belirtmek isterim.?dedi.

Terme İlçe Emniyet Müdürü Lütfi Tanrıkulu ise, ?Tüm Terme halkına teşekkür ederim. Milletimizin başı sağolsun. Bu olayda kaybettiğimiz gençler polisler bizim evladımız, bu vatanın evladıdır. Term´emizde yaralı polislerimiz var durumlarının iyi olduğunu öğrendik, aileleriyle görüşüp bilgi aldık.
Hainlerce ve vampirlerce saldırılar oluyor çok üzgünüz. Ülkemiz için gerekirse şehit olacağız. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Bu saldırılar ülke istikrarı arttığı dönemlerde daha çok artıyor. Geçmiş tarihimize de baktığımızda bunu çok daha iyi görebiliyoruz. Fakat bizlerde boş durmuyoruz hainler elbette bir gün bu yaptıklarının hesabını vereceklerdir.? şeklinde konuştular.