Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

ASLAN VAROL´DAN, ÇİFTE ZAFER

ASLAN VAROL´DAN,  ÇİFTE ZAFER

22 Mayıs 2016 Pazar Günü Terme Miliç Çamlık mevkiinde Terme Avcılar Derneğinin düzenlediği, heyecanlı ve hareketli anların yaşandığı 5.Geleneksel Trap ve Tek Kurşun Yarışmalarında, hareketli tek kurşun hedeflerinde 30 puan üzerinden 27 puan alan Aslan Var

22 Mayıs 2016 Pazar Günü Terme Miliç Çamlık mevkiinde Terme Avcılar Derneğinin düzenlediği, heyecanlı ve hareketli anların yaşandığı 5.Geleneksel Trap ve Tek Kurşun Yarışmalarında, hareketli tek kurşun hedeflerinde 30 puan üzerinden 27 puan alan Aslan Varol birinci oldu.

Yine Dernek sporcularından Nedim KEÇECİ Terme Avcılar Derneğinin düzenlediği sabit hedef tek kurşun atışlarında ikinci oldu.

Çok sayıda sporcu yarışmacıların katıldığı etkinliğe Terme Kaymakamı İlyas Gün ve sporseverler eşlik etti.

Aynı gün Ordu Büyük Şehir Avcılar Derneğinin düzenlediği Profesyonel Trap Atışlarında ise 15 atıştan 14 vuruş yaparak ikinciliği alan Aslan Varol Terme´ye ve derneğe çifte zafer yaşattı.
Ordu´da Bayanlar Trap Atışlarında, Terme Amazon avcılar Derneği sporcularından Bensu ATABAY birinci Hümeyra VAROL ise üçüncü olarak Terme´yi ve derneği en güzel şekilde temsil ederek adından söz ettirdi.

Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman VAROL gazetemize verdiği demeçte; ?Kızlarımızı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz. Elimizdeki imkanlar dahilinde sporcularımızı yetiştirmekteyiz. Fakat daha ileriye gidebilmek için bunlar yeterli değil. Daha iyi şartlarda spor yapabilmek ve sporcu yetiştirebilmek için acilen bir atış poligonuna ihtiyacımız vardır. Gerek siyasilerimize gerekse bürokratlarımıza atış poligonu için her fırsatta isteğimizi sunuyoruz fakat hala bir yol kat edemedik. Elimizde örnek projemiz bulunmakta. Terme´mize bölgeye hitap eden bir atış poligonu kazandırılması konusunda yardımlarınızı bekliyoruz? dedi.