Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

ATATÜRK İLKOKULU SAMSUN'DA

ATATÜRK İLKOKULU SAMSUN

Öğrenciler için en güzel etkinliklerden biri olan okul gezileri nihayet yapılmaya başlandı.

Öğrenciler için en güzel etkinliklerden biri olan okul gezileri nihayet yapılmaya başlandı.
Pandemi sebebiyle ara verilen okul gezileri nihayet bu yıl sonunda yapılıyor. Atatürk İlkokulu 4. sınıf zümre öğretmenleri rehberliğinde Samsun gezisi düzenledi. 9 Haziran Perşembe günü gerçekleşen Samsun gezisine toplam 175 öğrenci katıldı. 4. sınıf zümre öğretmenleri Nazmi Kılıç, Halim Coşkun, Erol Yıldırım, İlknur Dikme, Seyfi Genç, Fatma Bayka, Murat Boy, Hacı Bayram Sarı rehberliğinde gerçekleştirilen gezisi oldukça verimli geçti ve öğrencilerin beğenisini kazandı.
Temin edilen araçlarla okuldan 09.00 da başlayan gezinin ilk durağı İlkadım da Bandırma Vapuru oldu. Bandırma Vapuru ziyaretinden sonra Panoroma Müzesi ve ardından Planatoryum a gidildi. Oradaki gezinin ardından Batipark piknik alanında piknik yapıldı. Burada evdeki hazırlanan yiyeceklerle öğle yemeği yiyen öğrenciler Tekkeköy mağaraları için araçlarına binerek hareket ettiler. 
Tekkeköy mağaraları ve tarihî yerleşke alanı öğrencilerin dikkatinden kaçmadı. Büyük ilgi ve merakla yapılan gezinin ardından anlaman zamanda dönerek gezi başarıyla gerçekleştirildi.