Bugün, 19 Mart 2024 Salı

AV. ALİ KILIÇ ?İLÇEMİZ HAKKINDA RABBİM HAYIRLISINI NASiP ETSİN?

AV. ALİ KILIÇ ?İLÇEMİZ HAKKINDA  RABBİM HAYIRLISINI NASiP ETSİN?

Ak Parti İlçe Başkanı Av. Ali Kılıç, Terme Belediyesi Başkan aday adaylığını, parti binasında yaptığı toplantıyla açıkladı.

31 Mart yerel seçimleri öncesi Terme´de aday adaylığını açıklayanların sayısı her geçen gün artıyor.
Bu adaylar arasına son olarak, uzun süredir ismi konuşulan Av. Ak Parti İlçe Başkanı Ali Kılıç da eklendi.
Av. Ali Kılıç, Ak Parti İlçe Başkanlığı´ndan istifasının hemen ardından parti binasında yaptığı toplantıda, Terme Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.

SEFER BİZDEN ZAFER ALLAH´TAN
Av. Ali Kılıç, Belediye başkan aday adaylığını sosyal medya üzerinden tüm Termelilere şu açıklamayla duyurdu:
?11 Ocak 2014 tarihinde o dönem il başkanımız olan Fuat Köktaş Bey ve Teşkilat Başkanımız Ekrem Erdem Beyin görevlendirmesi neticesinde tarafıma tevdi edilen Şeref ve Onurla görev yaptığım Terme İlçe Başkanlığı görevimden bu gün itibariyle Terme Belediye Başkan aday adaylığı İçin istifa etmiş bulunmaktayım.
Bizlere güven duyarak İlçe Başkanlığımız sürecinde her daim desteklerini yanında hissettiğimiz Cumhurbaşkanımız Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan´a, tüm Bakanlarımıza, Genel Başkan Yardımcımıza ve Milletvekillerimize, Genel Merkez Teşkilat Başkanlarımıza, Bölge ve İl Koordinatörlerimize, Bu süreçte görev yapan tüm İl Başkanlarımıza, il yönetilerimizim kıymetli üyelerine, tüm İlçe koordinatörlerimize, bu süreçte birlikte yol yürüdüğümüz Terme Belediye Başkanımız Şenol Kul´a, Belediye Meclis Üyelerimize, 80 Mahallemizde görevim sürecince görev yapan tüm mahalle başkanlarımıza, tüm delegelerimize, birlikte bir ekip olarak Terme´de 6 seçimde yaşadığımız zaferlerde çok büyük emekleri olan tüm yönetim kurulu üyelerimize, bu süreçte görev alan enerjileri ile bize lokomotif olan tüm gençlik Kolları başkan ve yönetimlerine, yine nezaket ve çalışkanlıkları ile bizlere her daim ablalık yapmış olan tüm kadın Kolları başkan ve yönetimlerine, bizden önce görev yapmış olan tüm ilçe başkanlarımız ve yönetimleri ile ilçemiz Ak Parti kurucularına, aileme, bizlerin her daim yanında olarak gücümüze güç katan, zor ve mutlu günlerimizde hep beraber olduğumuz tüm Termeli hemşehrilerime, büyüklerime şükranları bir borç biliyorum.
Sefer bizden Zafer Allah´tan. Hakkımızda ve ilçemiz hakkında Rabbim Hayırlısını nasip etsin. Bundan sonraki süreçte Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından tarafımıza uygun görülecek her türlü görevde yine aynı duygularla hizmet etme kararlılığı içinde olduğumu beyan eder, Termeli tüm hemşehrilerimin dua ve desteklerini arz ve talep ederim. Haklarınızı helal ediniz.
Tüm hemşehrilerimizi saygıyla, şükranla ve muhabbetle selamlıyorum.?