Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

AYRILDILAR LAKİN UNUTULMADILAR

AYRILDILAR LAKİN UNUTULMADILAR

Fatih Anadolu Lisesi, değişik okullara müdür yardımcısı olarak atanan ve okuldan ayrılan öğretmenlerine bir veda yemeği verdi.

Fatih Anadolu Lisesi, değişik okullara müdür yardımcısı olarak atanan ve okuldan ayrılan öğretmenlerine bir veda yemeği verdi.
Tekkeköy Nedime Serap Ulusoy MTAL Müdür Yardımcılığına atanan Matematik Öğretmeni Yetkin DANACI ve Terme Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcılığına atanan, müdür yardımcısı ve Edebiyat Öğretmeni Hayati ÖZTÜRK´e, 01.03.2018 Perşembe akşamı Günay Restoran´da bir veda yemeği düzenlendi.
Samsun´dan geliş-gidiş yapan öğretmenlerin de katılımı için saat 17.00´ye alınan yemeğe Okul Müdürü Mehmet Türkan, Müdür Yardımcısı Abdullah Var, öğretmenler ve okulun bazı personeli katıldı. Dışarıda güzel bir kar yağışı vardı, hava soğuktu ama içeridekilerin birlikteliği ve espirileri ortamı ısıtmaya yetiyordu.
Yemek sonunda ayrılan öğretmenlere görev anısına birer teşekkür plâketi verildi. Hayati Öztürk´ün plaketini okulun tecrübeli öğretmenlerinden Matematik Öğretmeni Aydın Bakal verirken, Yetkin Danacı´nın plaketini de Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Seyfi Günaçtı takdim etti.
Hayati Öztürk, bu okulda geçirdiği günleri unutamayacağını ifade ile eski mesai arkadaşlarına teşekkür ederken; Yetkin Danacı da, ?Burada güzel ve farklı anılarım oldu. Bu farkı her yerde söylüyorum. Bu güzel anılar için hepinize teşekkür ediyorum. Sizleri Allah için candan seviyorum? dedi.
Okul Müdürü Mehmet Türkan da yaptıkları hizmetlerden ve okula katkılarından dolayı her iki öğretmene de ayrı ayrı teşekkür etti.