Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

"BAĞIMLILIKLA MÜCADELE SEMİNERİ”

"Bağımlılıkla Mücadele ve Dayanışma" semineri Din Hizmetleri Uzmanı Güven Bozdağ’ın sunumuyla, Terme Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Konferans salonunda gerçekleştirildi.

 İlçe Müftüsü Ömer Ergül önderliğinde, Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörü Adem Kökten tarafından planlanan  "Bağımlılıkla Mücadele ve Dayanışma" semineri Din Hizmetleri Uzmanı Güven Bozdağ’ın sunumuyla, Terme Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Konferans salonunda gerçekleştirildi.
Öğretmen ve öğrencilerin katıldığı konferansta bağımlılıkla mücadele konusunda bilgiler verilerek farkındalık oluşturuldu.
Konferansta İlçe Müftüsü Ömer Ergül, bağımlılıkla mücadele konusunda müftülük olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirterek, amaçlarının gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak ve neslimize yani geleceğimize sahip çıkmak olduğunu söyledi.
Peygamber Efendimiz (s.a.s)’in “Kıyamet gününde hiçbir kul, ömrünü ne için tükettiği, bilgisiyle ne yaptığı, malını nereden kazanıp nerede harcadığı ve bedenini neyle yıprattığı konusunda hesaba çekilmedikçe bir yere kıpırdayamayacaktır.”[7] hadis-i şerifini okuyan Müftü Ergül “Unutmayalım ki, evlatlarımız bizim yarınlarımızdır ve neslimiz bize emanettir. Sağlıklı, eğitimli ve şuurlu nesiller için gözümüzün nuru olan evlatlarımızı dinimizle, kültürümüzle, kimliğimizle donatalım ki, her türlü kötülükten kendilerini koruyabilsinler.”dedi.