Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

BAHAR-İNSAN VE SANAT ETKİNLİĞİNDE BULUŞALIM

BAHAR-İNSAN VE SANAT ETKİNLİĞİNDE BULUŞALIM

Amazon Termeliler Kültür ve Dayanışma Derneği düzenleyeceği Bahar- İnsan ve Sanat etkinliğinde sanat severleri bir araya getirecek.

Amazon Termeliler Kültür ve Dayanışma Derneği, her yıl düzenlediği etkinliklerle Termelileri bir araya getiriyor.
Bu yıl ki programını, Bahar-İnsan ve Sanat etkinliği kapsamında 26 Nisan 2017 Çarşamba akşamı Saat 19.30´da Ulusoy Tesislerinde gerçekleştirecek olan Amazon Termeliler Kültür ve Dayanışma Derneği, Termelilere tam bir müzik şöleni yaşatacak.
Düzenlenecek gecede DSİ 7. Bölge Türk Müziği Topluğunun yanı sıra Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Klasik Türk Müziği Sanatçısı Ertuğrul Sevindik de sahne alacak.
Amaçlarının Termelilerin kültürel zenginliğini geliştirmek ve sosyal yaşamı daha renkli bir hale getirmek olduğunu söyleyen Dernek Başkanı Mustafa Güler ?Bu etkinlikle, hep birlikte güzel zaman geçirmeyi, Termelileri monoton yaşayışlarından uzaklaştırmayı hedefliyoruz. Geleneksel hale getirmeyi hedeflediğimiz bu faaliyeti, farklı içeriklerle her yıl bahar ayında gerçekleştireceğiz. Tüm termelileri gecemize davet ediyoruz.
Geceye katılım ücretli olup katılmak isteyenler davetiye biletlerini Çağlayan Kırtasiye ve Aksuoğlu Muhasabe´den temin edebilir?dedi.