Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

BALKAN ŞAMPİYONU EYLÜL KARADAŞ

BALKAN ŞAMPİYONU EYLÜL KARADAŞ

Yıldızlar Balkan Taekwondo şampiyonasında Türk Milli Takımıyla ülkemizi temsil eden Eylül Karadaş bayanlar 37 kilogramda Balkan şampiyonu oldu.

 Avrupa Taekwondo Federasyonu (ETU) tarafından 2-4 Aralık 2022 tarihleri arasında Arnavutluk Durress şehrinde düzenlenen yıldızlar Balkan Taekwondo şampiyonasında Türk Milli Takımıyla ülkemizi temsil eden Eylül Karadaş bayanlar 37 kilogramda Balkan şampiyonu oldu. 
Beden Eğitimi Öğretmeni ve Milli Antrenör Murat Özden, “10 ülkeden yaklaşık 440 sporcunun mücadele ettiği 23. Balkan Şampiyonasında şampiyon olan Eylül'ü ülkemize ve bizlere yaşattığı haklı gurur ve başarısı için tebrik ediyorum.
Üst düzeyde rekabetin yaşandığı müsabakalarda ülkemizi en iyi şekilde temsil eden Türk bayrağını göndere çektirip İstiklal Marşımızı okutarak ülkemizi en iyi şekilde temsil etti. 
Çok şükür ki katıldığımız her şampiyonadan madalyalar la dönüyoruz. Bu başarılar kolay elde edilebilecek başarılar değil. Profesyonel bir çalışma şekli ile her gün geliştirdiğimiz antrenman modellerimizle ve sürekli çalışarak başarı çıtamızı yıllardır çok yukarıda tutuyoruz. Kulübümüz ve elde ettiğimiz önemli başarılarımız  sayesinde kısa zamanda  Taekwondo camiasında TERME adı başarı ile yan yana anılmakta. Yine büyük bir Şampiyona ve  yeni bir başarı öyküsü. Spor  vitrinine yeni bir Yıldız sporcu daha kazandırmanın gururunu yaşıyorum. Eylül Karadaş adı uzun süre hafızalarda kalıcı olacak. Bizim başarımız kişilere endeksli değil sisteme endekslidir. Tek bir yetenekli sporcunun arkasına takılan ve onun adı üzerinden yürüyen bir kulüp değiliz biz. Yetenekli ve istekli sporcu bizim arkamıza takılır ve sistemimiz onu mutlaka başarıya taşır. Bu yüzden yıllardır başarılı sporcularımızın başarıları istikrar içinde devam ederken aralarına sürekli yenilerini ekliyoruz. Bu başarı bir ekip çalışmasının ürünüdür.
Milli takım kampında müsabakaya hazırlayan yardımcı olan tüm antrenör ekibine ve kızımızı yetiştiren ailesine ayrıca teşekkür ediyorum. Bizlere destek olan yanımızda olan dualarını eksik etmeyen herkese öğrencilerim, velilerim ve Terme Taekwondo ailesi adına çok teşekkür ediyorum.”dedi. Hbr: Berkan KARAPIÇAK