Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

BAŞ AİLESİNİN ACI GÜNÜ

BAŞ AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Kanal Avrupa Televizyonu yapımcısı, gazeteci/televizyoncu Hacı Mehmet Baş, Almanya'da geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

Gölyazı Belediyesi eski Başkanı İsa Baş'ın ve Nedim Baş'ın ağabeyleri, Yasemin, Abdulkadir ve Yasin Baş'ın babaları, Kanal Avrupa Televizyonu yapımcısı, gazeteci/televizyoncu Hacı Mehmet Baş, Almanya'da geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.
Vatandaşlarımızın 60 yıllık göç tarihinin önemli tanıklarından, medya camiasının tanınmış ismi Mehmet Baş için vefat ettiği Almanya'da sevenlerinin katılımıyla cenaze töreni düzenlendi. Baş'ın, DİTİB Köln Merkez Camisinde ikindi namazını müteakip cenaze namazı yoğun bir katılımla kılındı.
Mehmet Baş'ın Türkiye'deki cenaze namazı ise, 6 Mart 2021 Cumartesi günü baba ocağı Gölyazı Mahallesi aile kabristanlığının yanındaki alanda, covid kurallarına ve tedbirlerine uyularak kılındı. Bu acılı günlerinde sevenleri ve yakınları Baş ailesini yalnız bırakmadı.
Merhumun kardeşi Gölyazı Belediyesi eski Başkanı İsa Baş, “Ailemizin büyüğü, baba vekilimiz, ağabeyim Hacı Mehmet Baş'ın vefatı dolayısıyla bizleri yalnız bırakmayan, telefonla arayarak veya bizzat gelerek taziyelerini bildiren, cenaze törenine katılan ve acımızı paylaşan tüm dost ve sevenlerimize şükranlarımızı sunmayı Baş ailesi olarak bir borç biliriz” dedi.