Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

BAŞARI YEMEKLE KUTLANDI

BAŞARI YEMEKLE KUTLANDI

Terme Birikim Dershanesi başarılı öğrencilerini yemekle ödüllendirdi.

Birikim Dershanesi 1. dönem sonu itibariyle 6. sınıftan 12. sınıfa kadar okullarında derece yapan öğrencilerine yemekli programı düzenledi.
Programa, farklı okullardan 60 ortaokul ve lise öğrencisi, Birikim Dershanesi Müdürü İsa Eralp ve öğretmenler katıldı.

Öğrencilerini tebrik eden müdür Eralp “2013-2014 eğitim öğretim yılının birinci yarıyılını başarılı bir şekilde geride bıraktık. Dershanemiz öğrencilerinden okullarında dereceye giren öğrencilerimizin aynı başarıyı ikinci yarıyılda da yakalamalarını temenni ediyor, onları bir kez daha kutluyorum. Onların başarılı olmasında katkı sağlayan ve onları her zaman motive eden ailelerine ve öğretmenlerine de teşekkür ediyorum.”dedi.

Sosyal etkinlikler kapsamında zaman zaman böyle programlar düzenlediklerine değinen Eralp, başarının her zaman ödüllendirilmesi gerektiğini vurgulayarak “umarım öğrencilerimiz için güzel bir karne hediyesi olmuştur.”dedi.
Ayrıca 8. sınıf öğrencilerinin TEOG sonuçlarını da değerlendiren İsa Eralp, “İkinci dönem yapılacak sınavlara da gayretle çalışmalıyız.” diyerek Birikim Dershanesinin, bu yıl 5.6.7.9.10.ve11. sınıflara Şubat ayı itibariyle ödüllü STS sınavı yapacağını söyledi.