Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Başkan Danacı Sert Çıktı!

Başkan Danacı Sert Çıktı!

Ekonomik sıkıntılar sonucu geçici bir kriz geçirdiklerini dile getiren Terme Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Refaittin Danacı, ?Manevi konumumuzu yıpratmak isteyen bazı kişiler oldu. Biz ahi evran prensiplerine sadık kalan esnafl

Terme Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Refaittin Danacı, başkan olduktan sonra odada ekip çalışmalarıyla odayı saygın hale getirdiklerini söyleyerek bazı açıklamalarda bulundu.
Kooperatif yönetiminin yıllarca içinde olduğunu ifade eden Danacı ?Ekonomik sıkıntılar sonucu geçici bir kriz geçirdik. Hamdolsun bunu arkadaşlarımızla birlikte çözümledik. İlçemizde Halk Bankası´nın kapandığı, esnafımızın Çarşamba Halk Bankası´na gitmek zorunda kaldığı günleri hâlâ unutmuyorum. Bizler geceli gündüzlü çalışarak Halk Bankasını tekrar ilçemize kazandırdık. Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi´nin manevi konumunu yıpratmak isteyen bazı kişiler basında suçlamalarda bulundu. Biz ahi evran prensiplerine sadık kalan esnaflarız. Dolayısıyla bu konularla muhatap olmayız. Veremeyeceğimiz bir hesabımız da yok. Kooperatifimiz plasman yönünden çevre kooperatiflerine göre çok daha ileridedir. Her gün esnafımız çeşitli dileklerle bizleri geleceğe doğru itmektedir. Onlara teşekkür ediyoruz. Sıfır faizli 30 bin TL değerindeki krediden 80 esnafımıza kullandırma fırsatını sağladık. Araştırdığımız zaman çevrede en çok kullandıran odalar arasındayız. Takibe düşen senetleri sıkı bir denetim içerisinde takip ederek kooperatifimizin geleceğini aydınlık günlere taşımaktayız. Hiçbir zaman esnafımızın görüşünü almadan onların aleyhine icraatta bulunmadık. Zaman her şeyi gösterecek. Bir atasözü var. Keser döner sap döner hesap bir gün ters döner. Bunu unutmatyın.?dedi.
Başkan Danacı, son olarak gelecekte çalışmalarının dokümanlarını tüm esnaflarla paylaşacağını vadetti.