Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

BAŞKAN DEMİR: TERME´DEN VEZİRKÖPRÜ´YE YATAY KALKINMA

BAŞKAN DEMİR: TERME´DEN VEZİRKÖPRÜ´YE YATAY KALKINMA

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Terme´den Vezirköprü´ye yatay kalkınma yapılacak" dedi.

Çarşambalı muhtarlarla bir araya gelen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Samsun´un yatay kalkınmayı en iyi başaran kent olmasını planlıyoruz.

Terme´den Vezirköprü´ye, Yakakent´ten Asarcık´a kadar tüm ilçelerimize, kent merkezindeki standartları kazandıracak şekilde çalışmalarımızı yürüteyeceğiz" dedi.

Muhtarlarla İstişare ve Değerlendirme Toplantıları´n hız kesmeden sürdüren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, son olarak Çarşamba İlçesi´nde muhtarlarla bir araya geldi. Başkan Demir, muhtarların talep ve önerilerini tek tek dinleyerek notlar aldı ve sorunların çözümüyle ilgili olarak gerekli talimatları verdi.

YATAY KALKINMA VE
YENİ STANDARTLAR
?Şehirler, içerisindeki insanlarla kalkınır, ülke topyekün halkıyla beraber kalkınır" diyerek sözlerine başlayan Başkan Mustafa Demir, şöyle devam etti: ?Samsun´un ´Yatay Kalkınma´yı en iyi başaran kent olmasını planlıyoruz. Terme´den Vezirköprü´ye, Yakakent´ten Asarcık´a kadar tüm ilçelerimizi, Samsun kent merkezindeki standartlara kavuşturacak şekilde çalışmalarımızı yürüteceğiz. İnternetinden tutun da alt yapısına, eğitiminden, kentle ilgili planlamalarına kadar bunu başarmak istiyoruz. Gelecekte Ayvacık´a da, Asarcık´a da, Salıpazarı´na da doğal gazın gittiğini, oradaki insanlara ulaştığını göreceğiz.?

´5 YIL SONRA YOL VE
SU KONUŞULMAYACAK´
Tüm alt yapı hizmetlerini 5 yılda birlikte tamamlamayı planladıklarını ifade eden Başkan Demir, "5 yıl sonunda benim yolumda şu problem vardı, suyumda sıkıntı vardı gibi sorunları gündemimizden çıkarmak istiyoruz. Seçim bitti artık sorumluluğu aldık. Eksiğimiz olursa lütfen iletin. Siz de seçildiniz, insanlara vaatler verdiniz. Biz sizin yanınızdayız. Unutmayın bu şehir, Türkiye´nin en kilit noktasındaki en önemli şehirlerinden biri" dedi.