Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

BAŞKAN KILIÇ ´TERME´ İÇİN ANKARA´DA

BAŞKAN KILIÇ ´TERME´ İÇİN ANKARA´DA

Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, bir dizi ziyaret ve bazı temaslarda bulunmak amacıyla gittiği Ankara´da, görüşmelerde bulundu.

Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, Ankara´da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Başkan Kılıç, ziyaretler kapsamında Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Dr.Mehmet Güllüoğlu, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal ve Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı´yı makamında ziyaret etti.

?AFAD´A SEL DOSYASI?
AFAD ziyaretinde Terme´de yaşanan afete değinen Belediye Başkanı Ali Kılıç, can kaybının olmamasının teselli verici olduğunu söyleyerek zararların telafisi için devletin tüm gücünü seferber ettiğini belirtti. İlçede yaşanan sel felaketi ile ilgili dosyayı AFAD Başkanı Dr. Mehmet Güllüoğlu´na teslim eden Başkan Kılıç, ?Devletimiz tüm imkanları ile ilçemizde yaşanan olaya müdahale etti. Vatandaşlarımıza herhangi bir sıkıntı hissettirmemek için tüm kurumlarımız özel bir çalışma yaptı. Allah milletimize bir daha böyle afetler yaşatmasın. Kalıcı çözümler için tüm kurumlar ile işbirliği ve çalışmalarımıza devam edeceğiz? dedi.
?TERME EN GÜZELİNE LAYIK?
Ziyaretleri sonrası bir açıklamada bulunan Başkan Kılıç, "Bir dizi temaslar için Ankara´ya geldik. Milletvekilimizle bir araya gelme fırsatı bulduk. Kendilerine bizlere göstermiş oldukları ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Açıkladığımız projeler ile birlikte vatandaşlarımız bizlere inanarak, güvenerek, şehrimizi daha ileriye taşımak için bu göreve getirdi. Bizlerde onların bu güvenleri karşısında durmadan, yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz. Şehrimiz hizmetlerin en güzeline layık.? diye konuştu.
Kılıç´ın Ankara görüşmelerine Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Fuat Köktaş, Orhan Kırcalı´nın yanı sıra AK Parti Terme İlçe yönetim kurulu üyesi İsmail Kethüda´ da katıldı.