Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

BAŞKAN KUL, SON MECLİS TOPLANTISINA BAŞKANLIK YAPTI!

BAŞKAN KUL, SON MECLİS TOPLANTISINA BAŞKANLIK YAPTI!

31 Mart´ta görev süresi dolacak olan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, son Belediye Meclisi toplantısında yaptığı açıklamada, görev süresi boyunca tüm belediye meclisi üyeleriyle beraber başarılı çalışmalara imza attıklarını söyledi.

Terme Belediyesinde 2014-2019 çalışma döneminin son meclis toplantısı yapıldı. Belediye Başkanı Şenol Kul başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, meclis üyelerine hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verildi.

?BU ŞEHRE HİZMET ŞÜKÜR VESİLESİ?
Yerel yönetimlerin bir bayrak yarışı olduğunu, her gelen belediye başkanının bir önceki belediye başkanından aldığı bayrağı daha yukarıya taşımak için gayret ettiğini söyleyen Kul, ?Terme´ye, Kozluk mahallesi ile birlikte 10 yıl hizmet etmiş bir kardeşiniz olarak bizim için belediye başkanlığı, hizmetkâr olduğumuz bu toprağın insanının yüzündeki tebessümü artırma vesilesidir. Doğup büyüdüğümüz ve havasını teneffüs ettiğimiz bu şehre hizmet şükür vesilesidir? diye konuştu.

?GÜZEL BİR DÖNEM GEÇİRDİK?
Terme´nin değişimi ve gelişimi için güzel kararlar almaya gayret ettiklerini ifade ederek, bu kararları alırken adaletli ve hakkaniyetli olmaya özen gösterdiklerini vurgulayan Başkan Kul, ?Güzel bir dönem geçirdik. Elimizden geldiğince bu şehir için, ülkemiz için güzel kararlar almaya gayret ettik. Bu şehirdeyiz, beraberiz, birbirimizle karşılaşacağız, selam vereceğiz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 31 Mart´ta yapılacak seçimlerde kazananın ?Terme´ olmasını diliyorum? şeklinde konuştu.

?KARARLAR OY BİRLİĞİ İLE?
5 yıl boyunca alınan kararların yüzde 90´nının oy birliği ile alındığını belirten Kul, ?Hep birlikte örnek bir belediyecilik yaptığımızı düşünüyorum. 5 yıl birlikte çalıştık. Terme´mize hizmet etmeye çalıştık. Doğru ve hak bildiğimiz yoldan hiç ayrılmadık. Yetimin hakkını koruduk, güçsüze umut olduk. Aynı duaya âmin dedik, aynı duyguları paylaştık. Tüm bunları imar ederken odak noktamız her zaman hemşerilerimiz oldu.?dedi.
Duygusal anların yaşandığı programda Başkan Kul, meclis üyelerine tek tek plaket verdi. Belediye Meclis üyeleri ise, iktidarıyla, muhalefetiyle bir ve beraber olduklarına dikkat çekerek, birbirlerinden helallik istedi. Belediye Başkanı Şenol Kul´a teşekkür etti.