Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

Başkan Kul Terör saldırılarını Kınadı

Başkan Kul Terör saldırılarını Kınadı

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Dün akşam saatlerinde Ankara´da bombalı saldırı ve sabah saatlerin de Diyarbakır-Bingöl karayolunda ki asker konvoyuna yapılan alçak terör saldırılarını kınadı. Başkan Kul "Şiddetin her türlüsüne başvuran alçak ve kalleş

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Dün akşam saatlerinde Ankara´da bombalı saldırı ve sabah saatlerin de Diyarbakır-Bingöl karayolunda ki asker konvoyuna yapılan alçak terör saldırılarını kınadı. Başkan Kul "Şiddetin her türlüsüne başvuran alçak ve kalleş terörü bir kere daha lanetliyoruz." dedi.

Başkan Kul terörün alçak yüzünü bir kez daha Ankara ve Diyarbakır´da gösterdiğini belirtti. Kul  mesajında ?Ankara ve Diyarbakır´da ülkemizin, milletimizin, birlik ve bütünlüğünü, huzur ve istikrarını bozmaya yönelik alçakça yapılan hain terör saldırılarını şiddetle, nefretle kınıyorum. Sözlerin boğazımıza düğümlendiği böylesi acı bir durum karşısında ne söylense yetersiz kalacaktır. Yaşanan terör saldırıları sonucu duyduğumuz üzüntü tarif edilemez, acımız büyük.

Türkiye üzerinde hain emelleri bulunan her kesim bilmelidir ki Aziz milletimiz her seferinde olduğu gibi yine yaralarını birlikte saracak; el ele, kol kola verecek, kan ve şiddete susamışlara, provokatörlere, tahrikçilere, husumet ve fitne tezgahçılarına asla fırsat tanımayacaktır.

Unutmamalıyız ki Türkiye Cumhuriyeti çok güçlü bir ülke, Türk milleti de çok dirayetli bir millettir. Biz geçmişte de pek çok kez çok büyük mücadelelerin içinden geçtik, bugünlerde de aynı mücadeleleri veriyoruz. Her zaman sıkıntıların üstesinden geldik, bugün de bunları aşacak kuvvete ve azme sahibiz. Memleketimizde barış, huzur, istikrar ve güven ortamını kalıcı olarak tesis etme yolundaki çabalarımızın başarıya ulaşacağına ve nihayetinde demokrasinin kazanacağına olan inancımız tamdır. Saldırılarda hayatını kaybeden güvenlik güçlerimize ve vatandaşlarımıza, Allah´tan rahmet, ailelerine ve yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.? dedi.