Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

BAŞKAN KUL´A DAVET

BAŞKAN KUL´A DAVET

Terme İlçe Müftüsü Recep Apaydın, makamında ziyaret ettiği Terme Belediye Başkanı Şenol Kul´u, düzenleyecekleri Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine davet etti.

Terme Müftüsü Recep Apaydın, beraberindeki heyetle Terme Belediye Başkanı Şenol Kul´u makamında ziyaret etti. İlçe Müftüsü Apaydın, Başkan Kul´a 19 Nisan Çarşamba günü saat 20:00´de Terme kapalı spor salonunda çeşitli etkinliklerle düzenlenecek kutlu doğum haftası faaliyetlerinin davetiyesini verdi.
Kutlu Doğum etkinliklerinin bu yıl zengin bir programla kutlayacaklarını dile getiren Müftü Apaydın,? Bu etkinliklerimizde sizleri de yanımızda görmek isteriz. Terme halkının katılımıyla Peygamber Efendimiz´in hayat ışığında yaşamımıza yön verecek bilgileri edineceğimiz programlardan herkesin faydalanacağına inancım tam? dedi.

?HAYIRLARA VESİLE OLSUN?
Kutlu Doğum gibi önemli bir gün nedeniyle kendilerine yapılan ziyaretten memnun kaldıklarını belirten Terme Belediye Başkanı Şenol Kul,? Alemlere Rahmet olarak gönderilen Hz. Peygamberimizin böylesine anlamlı ziyaret ve etkinliklerle anılmasından dolayı mutluyuz. Kutlu Doğum Haftası ülkemiz ve insanlık için hayırlara vesile olsun. Bu hafta da Hz. Peygamberimizin sevgi, saygı ve kardeşlik mesajlarının daha iyi anlaşılarak, hayatlarımıza aktarılmasına katkı sağlanmasına vesile olmasını Yüce Allah´tan niyaz ederim? diye konuştu.
Ziyaret sonunda Terme Müftüsü Recep Apaydın Belediye Başkanı Şenol Kul´a çiçek ve hediye takdim etti.