Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

BAŞKAN KUL´A SPORA KATKI ÖDÜLÜ

BAŞKAN KUL´A SPORA KATKI ÖDÜLÜ

Termespor kulübü tarafından Terme Belediye Başkanı Şenol Kul´a spora ve sporcuya verdiği katkılardan dolayı onur ödülü verildi. Başkan Kul, ?Görev süremiz boyunca Terme Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduk? dedi.

Samsun süper amatör ligi 21.Hafta karşılaşmasında Termespor kendi evinde Atakum Belediyespor´u konuk etti. Terme Abdullah Aslan stadında oynanan maçı Terme Kaymakamı Mehmet Parlak, Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) Müsteşar Yardımcısı Kamuran Özden, Belediye Başkanı Şenol Kul, belediye başkan adayları, Kulüp başkanı Hüseyin Kambur, ilçe protokolü ve kulüp taraftarları ile birlikte izledi. Futbolcular maça ?herşey için teşekkürler Şenol Başkan? pankartı açarak çıktı.

?NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEK AZ KALIR?
Kulüp Başkanı Hüseyin Kambur Başkan Kul´a ödülünü vermeden önce yaptığı konuşmada ?Termesporun son 6 senesine damga vurmuş katkı ve destekleri ile Samsun futbol camiasında Termespor´un en önemli faktör haline gelmesinde öncü olan ilçemizin ismini Karadeniz´in her yerinde anılmasında önder olan Terme Belediye başkanımıza Şenol Kul´a teşekkür etme günüdür. Şenol başkanımız sürekli yanımızda oldu ve her türlü desteği bizlere sağladı. Bu konuda kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır. Kulüp olarak bir başarımız varsa o başarıda Başkanımızın payı çok yüksektir? dedi.

YAŞAM BOYU ONUR ÖDÜLÜ
Şenol Kul´u unutmayacaklarını söyleyen Başkan Kambur, ?Termespor´un yöneticisinden futbolcusuna teknik heyetinden taraftarına hatta rakip takımların her insanının kalbine dokunmuş adam gibi adam başkanımıza Termespor camiası olarak yaşam boyu onur ödülü vermek istedik. Çok şey borçlu olduğumuz sayın başkanımıza her şey için teşekkür ediyoruz. Biliyoruz ki her zaman yanımızda olacak bizlerinde her zaman gönüllerinde olacak. İyi ki varsın başkan, iyi ki varsın Şenol Kul? şeklinde konuştu.

?TERME´DE SPORUN HEP YANINDA OLDUK?
Termespor´a başarılar dileyerek, hediyelerinden dolayı teşekkürlerini ileten Başkan Kul, ?5 yıl boyunca sporu yürekten seven biri olarak, imkânlarımız ölçüsünde ilçemizde sporun ve futbolun gelişmesi adına spor kulüplerimize destek olma gayretinde olduk. Sporu bir bütün olarak ele aldık. Termesporlular ve Termeliler ile gurur duyuyorum.
Termespor herkesin ortak paydası. Görev süremiz boyunca elimizden geleni yapmaya çalıştık. Terme bir spor şehridir. ilçemizde modern spor tesisleri inşa ettik. Spor tesisleri kazandırılması yolunda önemli adımlar attık. Seçimden sonra da seçilecek belediye başkanımızın aynı duyarlılıkla çalışacağına inanıyorum. Hamdolsun Terme´de her geçen gün gelişen bir spor kültürü var. İnşallah daha da iyi olacak? diye konuştu.