Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

BAŞKAN KUL´DAN EĞİTİME SINIRSIZ DESTEK

BAŞKAN KUL´DAN EĞİTİME SINIRSIZ DESTEK

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, ilçenin Yalı mahallesi Barbaros ilkokulu tarafından düzenlenen kahvaltı programına katılarak okul yönetimi, öğrenciler ve velileri ile bir araya geldi.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, ilçenin Yalı mahallesi Barbaros ilkokulu tarafından düzenlenen kahvaltı programına katılarak okul yönetimi, öğrenciler ve velileri ile bir araya geldi.
Terme Yalı mahallesi Barbaros ilkokulu yönetimi ve öğrenci velileri düzenledikleri kahvaltı programına Belediye Başkanı Şenol Kul Kul´u davet ederek okullarına belediye tarafından yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler. Terme, Kumsal Kafe´de düzenlenen kahvaltı programına Başkan Kul, eşi Nuran Kul, mahalle muhtarı Murat Dinç, okul öğretmenleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

NE GEREKİYORSA YAPILIYOR
Terme Belediyesi´nin sunduğu desteklerin öğrencilere daha iyi eğitim verebilmeleri adına önemli olduğunu vurgulayan Okul Müdürü Murat Seçgin, öğretmen ve öğrencilerin mutluluğunu dile getirerek, Başkan Kul´a okul yönetimi ve öğretmenleri adına teşekkürlerini iletti. Öğrenci velileri ise Terme Belediyesinin öğrenciler için sunduğu imkanlardan memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.

DESTEK DEVAM EDECEK
Terme Belediyesi olarak eğitime önemli yatırımlar yaptıklarını ifade Başkan Kul, ?Eğitim bizim en çok önem verdiğimiz konuların başında yer alıyor. Birçok mahallemizdeki okullara mutlaka bir hizmetimiz ulaşmıştır. Okullarımıza bugüne kadar konferans salonları, çevre düzenlemesi, spor tesisleri ve benzeri birçok çalışmamızla destek verdik. İhtiyaç olduğu zaman yine belediye olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Bu kahvaltı programınızdan ve nezaketlerinizden dolayı teşekkür ederim. Biz konu eğitim olunca ne gerekiyorsa yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz. Güçlü Türkiye´mizin teminatı ise çocuklarımız, gençlerimiz. Bu nedenle ilçemizde eğitimin kalitesini daha da yukarı taşıyarak geleceğimiz olan çocuklarımızın en iyi eğitimi almaları noktasında eğitime sınırsız destek veriyoruz? dedi.
Geçen günlerde Belediye Başkanı Şenol Kul´u bir gurup öğrenci velisi ile ziyaret eden okul müdürü Murat Seçgin belediye hizmetleri için plaket takdiminde de bulunmuştu.