Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

BAŞKAN KUL´DAN KARADENİZ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNE ZİYARET

BAŞKAN KUL´DAN  KARADENİZ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNE ZİYARET

Karadeniz MTAL´in bahçesinde bulunan piknik masalları ve banklar tamiri yapılmak üzere belediye çalışanları tarafından alındı.

          Okul bahçesinde bulunan piknik masalları ve banklar tamiri yapılmak üzere belediye  çalışanları tarafından  alındı.  Bakımı ve onarımı yapılan piknik masaları ve Belediye Başkanı Şenol  Kul´un katıldığı bir törenle   teslim edildi.  

           Öğrencilere seslenen Şenol Kul ?Eğitim öğretim ile ilgili kurum olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız.  Terme´de eğitim öğretim yapan her okulumuza maddi ve desteği sunuyoruz. Bu konuda elimizden geleni yapmaya devam  edeceğiz. Siz değerli öğrencilerimizi geleceğe daha iyi hazırlamak için belki daha evvelden  tamamlamamız gereken eksiklileri geldiğince gidermeye çalışıyoruz.? dedi.

            Daha sonra öğretmenlerle de sohbet eden  Şenol Kul okul idaresine ve öğretmenlere kendilerinin zaten her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ancak Terme´de henüz yeterli derecede faaliyete geçirilmiş hayırsever kişilerin ve  sivil toplum örgütlerinin olduklarını bunların da bir an evvel ziyaret edilerek eğitim öğretim ile ilgili hazırlanmış projelerin anlatılması bu aktörlerin de katkılarının sağlanması gerektiğini söyledi.