Bugün, 29 Mart 2024 Cuma
terme belediyesi - terme bilgi gazetesi -

Başkan Kul´dan Samsunspor´a Başsağlığı Mesajı

Başkan Kul´dan Samsunspor´a Başsağlığı Mesajı

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Samsunspor´un 20 Ocak 1989´da geçirdiği kazanın yıldönümü dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı.

Samsun´un 28 yıl önce büyük bir yara aldığını belirten Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Türk spor tarihine kara bir sayfa olarak geçen 20 Ocak´ın hüzün yılı olduğunu kaydetti.

YÜREĞİMİZDE HİSSEDİYORUZ
20 Ocak´ın tüm Türkiye´yi yasa boğduğunu ifade eden Başkan Kul ?28 yıl önce elim bir trafik kazasında Samsunspor´umuzun Teknik Direktörü Nuri Asan ile futbolculardan Muzaffer Badalıoğlu, Mete Adanır, Tomiç ve şoför Asım Özkan´ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşamaktayız. Türk futbolunun bu en acı olayının derin üzüntüsünü hala yüreğimizde hissediyoruz.

UNUTMAYACAĞIZ
Takımımızın renklerine siyahın eklendiği bugünü unutmak mümkün değildir. Türk futbolunun en acı kazalarından birinde hayatını kaybeden futbol şehitlerimizi bugün tekrar rahmet ve şükranla anıyor, kederli ailelerine de sabır diliyorum. Cenab-ı Allah´tan da bir daha böyle acılar yaşatmamasını temenni ediyorum. Bizler o gün hayatını kaybedenleri hiç unutmayacağız.´´ Dedi.