Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

BAŞKAN ŞENOL KUL, BOĞAZİÇİ AVRUPA SİYASET OKULU´NDA DERS VERECEK

BAŞKAN ŞENOL KUL, BOĞAZİÇİ AVRUPA  SİYASET OKULU´NDA DERS VERECEK

Terme´de yaptığı çalışmalarla dikkat çeken, Avrupa Birliği Bölgeler Komitesi´nin Brüksel´deki toplantılarında Türkiye´yi 3 kez temsil eden Terme Belediye Başkanı Şenol Kul şimdi de Boğaziçi Üniversitesi bünyesindeki Boğaziçi Avrupa Siyaset Okulu´nda öğren

Terme´de yaptığı çalışmalarla dikkat çeken, Avrupa Birliği Bölgeler Komitesi´nin Brüksel´deki toplantılarında Türkiye´yi 3 kez temsil eden Terme Belediye Başkanı Şenol Kul şimdi de Boğaziçi Üniversitesi bünyesindeki Boğaziçi Avrupa Siyaset Okulu´nda öğrencilere ders vermek için davet edildi.
Boğaziçi Avrupa Siyaset Okulu´nun Yaz 2018 Programı kapsamında Türkiye´nin 21 farklı şehrinden gelen öğrencilere 5 Eylül Çarşamba günü 14.00 ? 15.30 saatleri arasında ?Belediyelerde İyi Örnekler: Terme Belediyesi? konulu ders verecek olan Başkan Kul, Terme´de gerçekleştiği eğitimden sağlığa, çevreden tarihe, kültür-sanattan altyapıya kadar ortaya koyduğu proje ve çalışmalarla ilgili tecrübelerini aktaracak.

LİDERİMİZİN İZİNDE ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ
Yaklaşık 10 yıldır AK Parti çatısı altında Belediye Başkanı olarak görev yaptığını belirten Başkan Şenol Kul, ?Yerel yönetimler olarak sadece bugünün şehirlerine, bugünün insanına, bugünün Türkiye´sine karşı sorumlu değiliz. Bizler bugünden yarını imar etmenin sorumluluğunu omuzlarımızda taşıyoruz. Bu millete efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik, diyen Recep Tayyip Erdoğan´ın bizlere öğrettiği belediyeciliği en iyi şekilde halkımıza yansıtmaya çalışıyoruz. 3 Kasım 2002´de milletten aldığı yetkiyle icraatlarına başlayan AK Parti ve AK belediyecilik tüm kadrolarıyla hizmet destanları yazmış, her seçimde halkın takdirini daha fazla kazanarak, Türkiye´yi uluslararası alanda parmakla gösterilen bir marka haline getirmiştir? dedi.

HEYECANLIYIM
Kendisinin de eğitim camiası içerisinden geldiğini ve değişik üniversitelerde öğretmenlik yaptığını hatırlatan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, ?Böylesine önemli bir alanda AK Parti belediyeciliğini temsil etmek için Boğaziçi Üniversitesine davet edilmekten kaynaklı mutluyum ve çok heyecanlıyım.
Davetlerinden dolayı Boğaziçi Üniversitesi siyaset okulu yetkililerine teşekkür ediyorum? diye konuştu.