Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

BAŞKAN TRABZON´DAN BÜYÜK ÇAPLI DESTEK GİRİŞİMİ

BAŞKAN TRABZON´DAN  BÜYÜK ÇAPLI DESTEK GİRİŞİMİ

Terme´nin saygın iş adamlarından uzun süre ilçemizin Ticaret Borsası başkanlığını yürüten Haluk Trabzon; Termespor´a desteklerinin büyük çaplı olacağını belirtti.

Terme´nin saygın iş adamlarından uzun süre ilçemizin Ticaret Borsası başkanlığını yürüten Haluk Trabzon; Termespor´a desteklerinin büyük çaplı olacağını belirtti.
Terme Ticaret Borsası Başkanı Haluk Trabzon, ?Termespor´u eski günlerdeki gibi hareketli günlerine kazandıran Hüseyin Kambur´a desteklerimiz devam edecek. Borsa olarak ben ve kurumum neler yapabileceğimiz konusundai bol bol konuştuk. Önümüzdeki günler bazı şeyler şekillenerek takımıza hatırı sayılır maddi destek olma düşüncemiz var.?dedi.

Termespor Kulüp Başkanı Hüseyin Kambur, yeni sezon destek turlarına Terme Ticaret Borsası başkanı Haluk Trabzon´la devam etti. Başkan Kambur, ?Her zaman desteği ile bizlere güç katan Haluk Bey faklı projelerle bu sene desteğini genişleteceğini bizlere beyan etti. Hem maddi hem de manevi destek olması bizleri sevindirdi.? dedi.

Kambur ve Trabzon´un buluşmalarında ortak dostları Terme´de yıllarca görev yapmış şuan İstanbul Bakırköy adliyesi Hakimi Mehmet Haznedar da bulundu.

Haznedar; Terme´yi ve Terme´nin insanlarını ailece çok severiz ve dostluklarımızı koparmayarak her fırsatta bir araya gelerek hasret gideririz. Termespor´u son 3 sezondur takip eden bir spor sever olarak başarılarında emek harcayan herkesi tebrik ediyorum. Hüseyin Kambur ben Terme´de görev yaptığım zamanda yine bu takımın başındaydı, kendilerini kutluyorum ve şampiyonluk bekliyorum.

Haluk Trabzon´un ilçesinin takımı için pozitif düşüncelerini, desteğe dönüştürme fikrini destekliyorum ve kendisini tebrik ediyorum. Ben de üzerime düşen her görevde destek olmaya varım.?dedi. l