Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

BAŞKAN AKSU: CUMHURBAŞKANIMIZA SAMSUN'DA DESTEK ÇOK GÜÇLÜ 

BAŞKAN AKSU: CUMHURBAŞKANIMIZA SAMSUN

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, video konferans yöntemiyle gerçekleştirilen 84. İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda önemli açıklamalar yaptı

AK Parti Samsun İl Başkanlığı 84. Danışma Meclisi Toplantısı yoğun katılım ile gerçekleştirildi. AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı ve İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir, AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Yusuf Ziya Yılmaz, Orhan Kırcalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, İl Başkan Yardımcıları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, İlçe Başkanları, İlçe Belediye Başkanları, meclis üyeleri ve teşkilat mensuplarının katılımıyla gerçekleştirilen toplantı video konferans yöntemiyle yapıldı. 

Toplantının açılışında şehitlerimiz için dua edildi. Duanın ardından açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, "Samsun, gür bir ses ile çok güçlü şekilde Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a destek verdi, vermeye de devam ediyor" dedi. 

AK Parti'nin hizmet davası olduğunu, laf üretmek yerine icraat yaparak Türkiye'ye sayısız devasa eserler kazandırdığına dikkat çeken Başkan Aksu, "Bizim işimiz vatanımıza, milletimize hizmet etmek. 19 yıldır gece gündüz demeden çalışarak ülkemize nice eserler kazandırdık. Bizim anlayışımız birbirimizle hizmet yarışı içerisinde olmak. Bu anlayış ile hayal bile edilemeyecek olan büyük hedefleri gerçekleştirdik. Milli Teknoloji Hamlesi, savunma sanayii, Milli Uzay Programı'nın yanı sıra sağlık, ulaştırma, eğitim ve spor yatırımları başta olmak üzere takdire şayan hizmetler yaptık. Milletimizin övgüsünü alırken tüm dünyanında ilgiyle takip ettiği ülke konumuna geldik" dedi. 

Samsun'da da hizmetlerin ardı arkasının kesilmediğini belirten Başkan Aksu, "Sağlık ve ulaştırma yatırımlarının yanında ilçelerimizde de bir çok yatırım gerçekleştirdik. Devam eden, proje aşamasında olan yatırımlarımız da var. Şehrimizin daha çok gelişmesi için hız kesmeden hizmetlerimize devam ediyoruz. Genel Başkan Yardımcımız, Milletvekillerimiz, Büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarımız ve teşkilat mensuplarımız ile birlik beraberlik içerisinde ortak akılla hareket ederek şehrimiz içim var gücümüzle çalışıyoruz" ifadelerini kullandı. 

Yaklaşık 1 yıldır devam eden pandemi sürecinde de vatandaşların mağduriyet yaşamaması için devletin tüm imkanlarıyla seferber olduğunu dile getiren Başkan Aksu, "Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde devletimiz Sosyal Koruma Kalkanı kapsanında Samsun'a 536.723.623 TL destek sağlandı. Bu rakam Türkiye genelinde ise 52.720.089.337 TL'ye ulaştı. Devletimiz ve milletimiz el ele. İnşallah en kısa sürede pandemi sürecini geride bırakıp normalleşmeye döneceğiz" diye konuştu.