Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

BAŞKAN AKSU'DAN YENİ YIL MESAJI

BAŞKAN AKSU

“Türkiye Artık Yeni Bir Şahlanış Dönemine Girdi”

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımladı. Aksu: “2019 yılını hemşehrilerimize, ülkemize ve milletimize hizmet yolunda yoğun çalışmalarla geçirdik. Yaptığımız bu çalışmalar ile hemşehrilerimiz, 2020 yılına daha heyecanlı daha ümitli giriyor” ifadelerini kullandı.

2019 yılının Samsun için çok önemli ve tarihi günlerin yaşandığı bir yıl olduğunu belirten AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu,  “2019 yılını hemşehrilerimize, ülkemize ve milletimize hizmet yolunda yoğun çalışmalarla geçirdik. Yaptığımız bu çalışmalar ile hemşehrilerimiz, 2020 yılına daha heyecanlı daha ümitli giriyor” diye konuştu. Aksu: “Ülkemizin tüm dünyaya karşı güçlü duruşunu göstermek, itibarını yükseltmek için ortaya konulan çabalar, hayata geçirilen projeler, devam eden yatırımlar var. 2019'da da birçok alanda ülke olarak atılım yaptık. Bu yatırımların en önemlilerinden biri yerli otomobilimiz. Test sürüşünü Cumhurbaşkanımızın yaptığı yerli otomobilimiz milletimizden tam not aldı, dünyada büyük yankı uyandırdı. Yerli otomobil ve diğer yatırımlarımızın ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Türkiye, artık güçlü duruşunu dünyaya kabul ettiren ve saygı duyulan bir ülke” şeklinde konuştu.
 

“Türkiye Artık Yeni Bir Şahlanış Dönemine Girdi”

‘Geçen yıllarda ülkemize karşı yapılan ekonomik saldırıları bertaraf ettik, onca badireler atlattık’ diyen Başkan Ersan Aksu, sözlerine şöyle devam etti: “Biz güçlü ekonomik yapımız, aldığımız tedbirler, Allah'ın yardımı ve milletimizin desteği ile kurulan tuzakların üstesinden geldik, heveslerini kursaklarında bıraktık. Ekonomik göstergeleri hatırlatmakta fayda görüyorum. Geçen yıl bu dönemde enflasyon verileri 20,30 seviyesindeydi. Şimdi ise 10,56. Faiz oranları yarı yarıya düştü. 2018 yılı sonu itibariyle yüzde 24 seviyesinde olan faiz oranı şu anda yüzde 12,50'ye düştü. Faiz ve enflasyon daha da düşecektir. Türkiye artık yeni bir şahlanış dönemine girdi.”Başkan Aksu: “Terörle mücadelemiz kararlılıkla devam ediyor. Milletimizin refah ve huzurunu artırmak için gerçekleştirdiğimiz operasyonlarda güvenlik güçlerimiz terör örgütlerine karşı çok önemli başarılar elde etti. Barış Pınarı Harekatı başta olmak üzere yaptığımız operasyonlarda terör örgütlerine göz açtırmadık. Vatanı, bayrağı, ezanı için gözünü kırpmadan şahadete koşan tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize sıhhat ve afiyet diliyorum” şeklinde konuştu.

 

“Ülkemizin menfaatlerini her alanda savunmaya devam edeceğiz.”

‘Türkiye olarak başta bulunduğumuz coğrafyada Suriye ve Irak olmak üzere dünyanın dört bir yanında terör bitsin istiyoruz’ ifadelerine yer veren Başkan Aksu, “Biz her zaman mağdurların ve mazlumların yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Amacımız herkesin huzur içerisinde yaşaması ve bölgemizde istikrar sağlanması” dedi. Aksu: “Kıbrıs ve Doğu Akdeniz'deki haklarımızı da koruyoruz. Bu konuda kararlı bir tavrımız var. S-400 hava savunma füzelerini alarak gücümüze güç kattık. Savunma sanayi ve diğer sektörlerde atılımlarımız devam ediyor. Ülkemizin menfaatlerini her alanda savunmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle 2020 yılının ülkemiz, milletimiz, hemşehrilerimiz ve tüm insanlık için barış, huzur, sağlık ve refah içinde hayırlar getirmesini Rabbimden niyaz ediyorum.”