Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

BAŞKAN DEMiR : KIRSAL ALTYAPIDA İLK HEDEF TAMAMLANDI

BAŞKAN DEMiR : KIRSAL ALTYAPIDA İLK HEDEF TAMAMLANDI

Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı şube müdürleri ile buluşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, kentin kırsal altyapı yatırımlarını Türkiye’de bitiren ilk şehir olacağını söyledi.

    Samsun’un 17 ilçedeki 950 mahallesinde gece gündüz çalışmalarını sürdüren Samsun Büyükşehir Belediyesi, 2020 yılında ortaya koyduğu 1100 kilometre yolu tamamladı. Başkan Mustafa Demir’in hedefi yenileyerek 1250 kilometreye çıkarması üzerine yıl sonuna kadar ara vermeden çalışmalarına devam edecek olan Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri ile bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, yapılan yatırımları değerlendirdi. Genel Sekreter İlhan Bayram, Genel Sekreter Yardımcısı Ali Seyfi Küçükgöncü, Fen İşleri Daire Başkanı Metin Köksal’ın da yer aldığı programda Fen İşleri Şube Müdürleri ile bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, 2021 yılında daha yüksek performans beklediğini ifade etti.
    2020 yılında 1100 kilometre hedefi ortaya koyduklarını dile getiren Başkan Demir, “10 ayda 1130 kilometre yol yaptık. 2020 yılı için açıkladığımız hedefin üzerinde ilerliyoruz. Yıl sonuna kadar 1250 kilometre yol yapacağız. Bu iş, takip ve çalışanların motivasyonuyla ilgili bir şey. Bu konuda önemli performans sergiledik. Kalan bu iki ayı da verimli geçireceğiz. Planlı ve programlı çalışmaya devam edeceğiz. Sizden alanınıza hakim olmanızı istiyor, performans ve kalitede daha yüksek verim bekliyoruz. Bunu yapabilecek bilgi birikimine ve kaliteye sahipsiniz” dedi. Başkan Demir, daha sonra şunları söyledi: “Durmak yok. Eski yolları kaldırıp genişletecek, kırılan beton yolları yeniden yapacağız. Çünkü insanlarımız bunu hak ediyor. Yollar, kadir kıymet bilen Samsun halkına yakışıyor. Geriye dönüp baktığınızda da yaptığınız yolları, verdiğiniz emekleri hatırlayacak, vatandaşlarımızın gözlerindeki ışıltıyı göreceksiniz.”