Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

BAŞKAN DEMİR’DEN TERME’YE ZİYARET

BAŞKAN DEMİR’DEN TERME’YE ZİYARET

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir 14 Kasım Cumartesi günü Terme’yi ziyaret etti.

    Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir 14 Kasım Cumartesi günü Terme’yi ziyaret etti. 
    Demir, ziyarette ilk olarak Terme’de faaliyet gösteren Tellioğlu Metal A.Ş'de kahvaltı programına katıldı. 
    Kahvaltı programının ardından sanayi esnafı ile bir araya gelerek işlerinin hayırlı olmasını diledi. 
    Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, Ak Parti Terme İlçe Başkanı Mümin Osman Ertan, Ak Parti Terme İlçe Gençlik Kolları Başkanı Bahri Kara ile birlikte SASKİ tarafından alt yapı çalışmaları devam eden Üreticiler Sanayi Sitesi ve çalışmaları tüm hızıyla devam eden yeni köprü çalışmalarını inceleyerek, istişarede bulundu.

    YERİNDE İNCELENDİ
    Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "İlçemizin Fenk Mahallesi'nde yapımı devam eden araç köprüsü ve çevre düzenlemelerini yerinde inceledik. Terme Organize Sanayi Sitesi'nde devam eden altyapı, kanalizasyon ve yağmur suyu inşaatı çalışmalarını yerinde inceledik. Belediye Başkanımız Ali Kılıç ile istişarede bulunduk.” diye konuştu.
    Başkan Demir ayrıca, “Bu yıl yol yapımında hedeflerine ulaştıklarını söyleyerek, "Terme'den Vezirköprü, Yakakent, Asarcık'a kadar 17 ilçede 946 mahallemiz var. Bu mahallelerimizin yollarının ve içme suyunun tamamını önümüzdeki seçime kadar bitiriyoruz. Türkiye'de bu ilk olacak. Altyapısını bitiren ilk şehir biz olacağız. Bu çalışma ile oluyor. Hızlı bir şekilde gidiyoruz. 
    Allah nasip ederse önümüzdeki sene bin 400 kilometre yolu programa alıyoruz. Sadece kırsalda çalışmıyoruz. Şehir merkezinde de çalışmalarımız sürüyor.” dedi.