Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

BAŞKAN ERCAN KAYA’DAN BASIN AÇIKLAMASI

BAŞKAN ERCAN KAYA’DAN BASIN AÇIKLAMASI

TERME BİZE SAHİP ÇIKACAK

    Termespor Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Kaya açıklamalarda bulundu. 
    Kaya açıklamasında, “1963 yılında kurulduğumuzda bu güne kadar 26 başkan görev yapmış acısı ile tatlısı ile bu onurlu bir o kadar da ağır bir sorumluluğu olan 27. Başkanı olarak kulübümüzü çok zor bir durumda göreve geldik. 
    Ligin başında takımın lige çıkmama konusu varken bu sorunu ortadan kaldırarak Termespor’u lige soktuk. Transfer sezonu kapanmasına 1 gün kala 5 oyuncu alıp alt yapımız ile yola devam ettik. Sonra takım düşecek mi düşmeyecek mi? diye büyük bir sorun ortaya çıktı şükürler olsun transfer dönemi açıldı. Takımımızın adına yakışır bir birimden yetenekli 9 oyuncu ile anlaşma yaparak kümede kalan ve gelecek seneye hazır olan bir takım iskeleti kurduk.
    TERME BİZE SAHİP ÇIKACAK
    Termespor ilçenin en önemli sivil hareketi herkesin ortak sevgisi tabibi başarı geldiğinde herkes destek olmak isteyecek ben ve yönetim kurulum bunun bilincinde inşallah kalan maçlarımızı kaybetmeden sezonu kapayıp geleceğin Termespor’unu hazırlamak istiyoruz. Biz elimizden geleni yaptıktan sonra İlçemizin dinamikleri bize destek ve katkıda bulunacaktır inanıyoruz.

    EVCİSPOR TERMENİN GERÇEĞİ
    Evcispor ilçemizin aktif bir kulübü son dönemde 3 sene üst üste şampiyonluk olarak süper amatöre geldi Eray Yıldırım kardeşimi tebrik ediyorum Termespor’un sorunları olduğu dönemde güzel atılım yaparak hak ettiği şampiyonluğa doğru gitmekte. 
    Hocası Termespor ile özdeşleşmiş tecrübeli benimde 2. Başkanlığı yaptığım dönemde hocamız olan Güven hoca ve Termespor’un eski sporcuları ile yoluna devam etmesi bizlerinde onuru ve gururudur.”dedi.

Hbr: Murat KILIÇ