Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

BAŞKAN KILIÇ, EMEKLİ ÖĞRETMENLERLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN KILIÇ, EMEKLİ ÖĞRETMENLERLE  BİR ARAYA GELDİ

Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle düzenlenen programda ilçedeki emekli öğretmenlerle bir araya geldi.

 Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle düzenlenen programda ilçedeki emekli öğretmenlerle bir araya geldi. 
24 Kasım öğretmenler günü münasebetiyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen yemek programına Terme Kaymakamı Metin Maytalman, Belediye Başkanı Ali Kılıç, Cumhuriyet Başsavcısı Seçkin Şahan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Rahman Köse ve emekli öğretmenler katıldı.
Programda konuşan Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Bu anlamlı gün dolayısıyla sizlerle bir arada olduğumuz için çok mutluyum. Öğretmenlik bütün mesleklerden üstündür. Çünkü sizler yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızı yetiştiriyorsunuz. Sizinle birlikte kutladığımız bu tür günler bizim için çok önemli ve güç aldığımız günlerdir. Emekli öğretmenler bana göre şehrimiz için en önemli değerleridir. Bu günlerimizde onların izleri büyük. Ülkemizin farklı farklı yerlerinde bu kutsal öğretmenlik mesleğini yaparken şehitlik mertebesine ulaşmış olan bütün öğretmenlerimizi rahmetle, minnetle anıyorum.  Yine farklı vesilelerle de olsa hayatını kaybetmiş öğretmenlerimizi de rahmetle anıyorum. Şu an tedavi olmakta olanlara da acil şifalar diliyorum. Başta Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Cumhuriyet tarihinden bugünlere kadar bu mesleğe emek vermiş olan ve halen de emek vermeye devam eden bütün öğretmelerimize iyi ki varsınız diyorum ve her birinizin de ellerinden öpüyor, saygılar sunuyorum. 24 Kasım öğretmenler gününüz kutlu olsun” dedi.
Programa katılan emekli öğretmenler ise hayatlarını adadıkları öğretmenlik mesleğinden emekli olduktan yıllar sonra hatırlanmaktan büyük gurur ve mutluluk duyduklarını dile getirerek, program için teşekkürlerini iletti. Program sonunda Başkan Kılıç tarafından katılımcılara hediye takdim edildi.