Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

BAŞKAN KILIÇ, MEVSİMLİK İŞÇİLERİ UNUTMADI

BAŞKAN KILIÇ, MEVSİMLİK İŞÇİLERİ UNUTMADI

Terme Belediyesi tarafından korona virüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında fındık toplamak için ilçeye gelen yaklaşık Bin 500 mevsimlik tarım işçisine hijyen paketi ve içme suyu yardımı yapıldı.

    Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, zor şartlar altında çalışmak için Terme'ye gelen mevsimlik tarım işçilerini unutmadı.

    BİN 500 İŞÇİYE 
    ULAŞTILAR
    Terme Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, fındık sezonu nedeniyle bölgeye gelerek çadırlarda yaşayan yaklaşık Bin 500 mevsimlik tarım işçisine Koronavirüs salgını nedeniyle yürütülen sosyal yardım çalışmaları kapsamında hijyen paketi ve içme suyu ulaştırdı.
    
    GÖREVİMİZİ YAPIYORUZ
    İlçe genelinde yürütülen çalışmalar kapsamında mevsimlik işçileri de unutmadıklarını ifade eden Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Ülkemizin farklı şehirlerinden fındık hasadı için Terme'mize gelen misafirlerimize Korona Virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında yürüttüğümüz sosyal yardım çalışmaları kapsamında hijyen paketi ve içme suyu ulaştırdık. Gurbet elde, sıcak havada para kazanmak kolay değil. Ekiplerimiz sahada işçilerimizin hijyen malzemesi ihtiyaçlarını karşılıyor. Sosyal belediyecilik anlayışıyla toplumumuzun her kesimine ulaşmaya çalışıyoruz. Özellikle bu yeni normalleşme sürecinde bize düşen görevin farkındayız. Sosyal sorumluluk anlayışımızın ve insani yaklaşımımızın gereğini yapıyoruz. Hem hemşehrilerimizden hem de ilçemize gelen misafirlerimizden tek isteğimiz, kendilerini ve sevdiklerini korumak için maske, mesafe ve hijyen kurallarının yanında yetkili makamlarca açıklanan kurallara uymaları" dedi.