Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

BAŞKAN KILIÇ ONLİNE BULUŞMA

BAŞKAN KILIÇ ONLİNE BULUŞMA

Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, ‘8 Mart Dünya Kadınalar Günü’ kapsamında ilçede bulunan kadınlarla düzenlenen online programla bir araya geldi.

Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, ‘8 Mart Dünya Kadınalar Günü’ münasebetiyle ilçedeki kadınlarla online olarak bir araya geldi.

İlçedeki kadın girişimciler, ev hanımları, STK temsilcileri ve siyasi partilerin kadın kolları başkanlarının katıldığı programda Terme için birliktelik vurgusu yapıldı.

EN DEĞERLİLERİMİZ KADINLARDIR
Milli ve manevi değerlerin, kültür ve geleneklerin en kıymetli taşıyıcılarının hiç şüphe yok ki kadınlar olduğuna dikkat çeken Başkan Kılıç, "Malum Korona Virüs pandemisi nedeniyle bir araya gelemiyoruz. Ancak biz Termeli kadınlarımızla online da olsa bir araya gelmek istedik. Kadınlar bizim çok önemlidir. Milli ve manevi değerlerimizin, kültür ve geleneklerimizin en kıymetli taşıyıcıları hiç şüphe yok ki kadınlarımızdır. Rabbim onları eksikliğini vermesin. Bazı kadınlarımıza şiddet ve zulüm yapıldığını basından takip ediyoruz. Bu şiddete toplum olarak karşı durmalıyız. Peygamber Efendimizin (s.a.v.) Veda Hutbesi’nde söylediği, ‘Kadınlar size Allah’ın emanetidir’ diye buyurur. Başkan bir hadisi şerifte ise şöyle buyuruyor; ‘Cennet annelerin ayaklarının altındadır.’ Rabbim kadınlarımıza kolaylıklar versin. Tüm kadınlarımızın bu özel günlerini kutluyorum” dedi.

UFKUMUZU AÇIYORLAR
Daha sonra Termeli kadınların, STK ve siyasi parti kadın kolları temsilcilerinin talep ve önerilerini dinleyen Başkan Kılıç, "Bu program bize gösterdi ki biz kadınlarımızla daha sık bir araya gelmeliyiz. Onlar hem önümüzü aydınlatıyor, hem de ufkumuzu açıyor. Buradan söz veriyorum bundan sonra daha çok bir araya geleceğiz" diye konuştu.