Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

BAŞKAN KILIÇ'TAN DEPREMZEDE AİLELERE MORAL ZİYARETİ

BAŞKAN KILIÇ

Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, Yüzyılın felaketi olarak adlandırılan büyük afet sonrası ilçeye gelen depremzede aileleri ziyaret ederek, moral verdi.

 Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, Kahramanmaraş ve 10 ilde etkili olan deprem sonrası yaraları sarmak için mücadeleye devam ediyor. İlçeye gelen depremzede aileleri ziyaret eden Başkan Kılıç, geçmiş olsun dileklerini ileterek, ihtiyaçları olup olmadığını sordu. Kılıç ayrıca; depremzede çocuklara çeşitli hediyeler armağan etti.
Afet bölgesindeki ihtiyaçların karşılanması için ilçeden yardım sevkiyatının devam ettiğini bildiren Kılıç, "Bölgemize gelen depremzede kardeşlerimiz var. Bizlere misafir oldular. Öncelikli olarak Termeli hemşehrilerimize ve sivil toplum kuruluşlarına da bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum. Onlar burada evlerini, sıcak yuvalarını depremzede kardeşlerimize açtılar. Şu an Terme'de yaklaşık 400 depremzede kardeşimizi barındırıyoruz. Biz de Terme Belediyesi olarak bu kardeşlerimizin ihtiyaçlarını temin ediyoruz. Fırsat buldukça depremzede kardeşlerimizi hanelerinde ziyaret ederek hem psikolojik hem maddi veya manevi olarak destek olmaya çalışıyoruz." dedi.