Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

BAŞKAN KILIÇ'TAN LGS'DE DERECE YAPAN ÖĞRENCİLERE ÖDÜL

BAŞKAN KILIÇ

Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, ilçe genelinde Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi.

 Terme'de Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında dereceye giren öğrenciler, Belediye Başkanı Ali Kılıç tarafından ödüllendirildi.
Terme Belediyesi'nde gerçekleştirilen ödül programına  Terme İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Rahman Köse, LGS'de dereceye giren öğrenciler, Ece Bilge Orgun, Mutlu Nur Kurnaz, Emre Karabela, Berra Naz Özboyacı, Beyza AK, Beren Su Çelik, Nisanur Yaşar, Okul Müdürleri, öğretmenler ve velileri katıldı.

BAŞARILARI HAYAT BOYU SÜRSÜN
Öğrencilerin gösterdiği başarının hayat boyu sürmesini temenni eden Başkan Kılıç, "Memleketimizi geleceğe taşıyan ve daha da ileriye taşıyacak olan sevgili gençlerimizi yakaladıkları başarıdan dolayı tebrik ediyorum. Ailelerinize ve öğretmenlerinizi de böyle güzel evlatlar yetiştirdikleri için teşekkür ediyorum. Kıymetli öğrencilerimiz, hepinizin muhakkak ki belirli hedefleri var. Bu hedeflerinize ulaşmak için yoğun çaba sarf ediyorsunuz. Rabbim zihin açıklığı versin. Başarının sırrı çok çalışmaktan geçer. Sizlerde çok çalışacaksınız. Ülkemiz, memleketimiz, kendi geleceğiniz ve toplumsal kalkınmak için daha da çalışmanız gerekiyor. Terme Belediyesi olarak bugüne kadar her daim gençlerimizin ve öğrencilerimizin yanında olduk, olmaya da devam ediyoruz. Gençlerimize daha nasıl katkımız olabilir her zaman bu çalışmanın içerisinde olduk. Bizler sizin için her daim çalışmaya devam ediyoruz, edeceğiz de. Gençlerimiz bizim en büyük hazinemiz. Bizler sizler için varız" dedi.
Ziyaret sırasında öğrencilerin aileleriyle de sohbet eden Başkan Kılıç, ziyaret sonunda öğrenciler ve velilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.