Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

BAŞKAN KILIÇ'TAN ÜNYE VE KOCAMAN CADDELERİNDE İNCELEME

BAŞKAN KILIÇ

Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, Altyapı çalışmaları tamamlanarak, üst yapı çalışmalarına başlanan Ünye ve Kocaman Caddelerinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

 Terme'de Ünye ve Kocaman Caddelerinde eskimiş ve kullanım ömrünü yitirmiş altyapı yenileme çalışmaları Büyükşehir Belediyesi, Terme Belediyesi ve SASKİ işbirliği ile tamamlandı.
Çalışmalar hakkında bilgi veren Terme Belediyesi Başkanı Ali Kılıç, " Büyükşehir Belediyesi, Terme Belediyesi ve SASKİ işbirliği ile Ünye ve Kocaman caddelerimizdeki eskimiş ve kullanım ömrünü yitirmiş altyapı yenileme çalışmalarını tamamladık. Bu caddelerimizde üst yapı çalışmalarını yaparken, altyapı çalışması yapacağımız diğer mahallelerimiz için planlamamız devam ediyor. Uzun ve meşakkatli bir süreç olan altyapı yenilenmesiyle, en az 50 yıllık bir kazanım elde etmiş olduk. Üst yapı çalışmalarımız da başladı. İlçemiz yenilenmiş altyapı ve üstyapısı ile yoğun yağış sonrası oluşan taşkınları ve sorunları artık yaşamayacak. Bu süreçte gösterdikleri hoşgörü ve sabır için tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek." dedi.