Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

BAŞKAN KILIÇ'TAN YATIRIMCIYA DESTEK SÖZÜ

BAŞKAN KILIÇ

Ali Kılıç, "İlçemize yatırım yapacak her işadamının önünü açmak için elimden geleni yapıyorum, yapmaya da devam edeceğim. Yeter ki siz yatırım yapmak için uğraşın." dedi.

    Terme Ticaret ve Sanayi Odası'nın (TSO) ev sahipliğinde İlçedeki küçük ve büyük ölçekli yatımcılar için Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) tarafından Yatırım Teşvik Sistemi tanıtım toplantısı düzenlendi.
    Yatırım Teşvik Sistemi tanıtım toplantısında söz alan Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, yatırımcılara destek sözü vererek, "İlçemize yapılacak her türlü yatırıma elimizden gelen her türlü yardımı yapmaya hazırız. İlçemiz makine sanayiden tarımsal üretime oldukça yüksek potansiyele sahip.  Karadeniz sahil yolunun üzerinde bulunmamız, iki havaalanı ve iki limana olan yakınlığımız potansiyelimizi güçlendiriyor. Sera İhtisas OSB ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. İnşaalah tamamlandığında ilçemiz birçok yönden daha ileri bir seviyeye taşınacak. Ben belediye başkanı olarak söz veriyorum, ilçemize yatırım yapacak her işadamının önünü açmak için elimden geleni yapıyorum, yapmaya da devam edeceğim. Yeter ki siz yatırım yapmak için uğraşın. İlçemizi hep birlikte bir adım öteye çalışmak için hep birlikte çalışacağız." dedi.
    OKA Genel Sekreteri İbrahim Ethem Şahin, Terme TSO Başkanı Ahmet Ekmekçi, Termeli iş insanlarının  katıldığı tanıtım toplantısı OKA Yatırım Uzmanı Burak Aydoğdu'nun sunumu ile sona erdi.