Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

GENÇLER TÜRKİYE TAEKWONDO ŞAMPİYONASINDA TÜRKİYE İKİNCİSİ VE ÜÇÜNCÜSÜ OLDULAR

Çorum Yeni Spor Salonu’nda düzenlenen Okul Sporları Taekwondo Gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonasında Terme Taekwondo Kulübü sporcuları Gökçenur Şirin Türkiye 2.’si, Berat Kurt ise Türkiye 3.’cüsü oldu.

İÇ SULARDA AV YASAĞI BAŞLIYOR

Samsun’da su ürünleri kaynaklarının korunması ve sürdürülebilirliğin sağlanması amacı ile tüm göl, gölet, baraj gölleri, akarsu, çay, dere gibi tüm iç sularda av yasağı başlıyor.

“BENİM BAYRAĞIM”A YOĞUN İLGİ

Atatürk Anaokulu Müdürlüğünce hazırlanan “Benim Bayrağım” temalı resim sergisi büyük ilgi gördü.

İFTARINI ÇAY OCAĞINDA AÇIYORLAR

İlçemizde faaliyet gösteren çay ocaklarından Kır Kardeşler Çay Ocağı, iftar sonrası müşterilerine hizmet etmek amacıyla iftarını çay ocağında açmaya başladı.

BAYAN KUAFÖRLERİ İFTARDA BULUŞTU

Terme Esnaf ve Sanatkarlar Odası, ilçede faaliyet gösteren bayan kuaförlerini iftarda buluşturdu.

BÜTÜN DERECELERİ ELDE ETTİ

Diyanet Gençlik tarafından düzenlenen lise öğrencileri arası "Çanakkale Ruhu Resim Yarışması"nda Temel Kır Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ilk üçe girdi.

ŞENOL KUL: KAMU BİNALARI YIKILACAK TERME ‘KENT MEYDANI’NA KAVUŞACAK

AK Parti Terme Belediye Başkan adayı Şenol Kul, belediye, kaymakamlık ve jandarma binalarının 'Kamu Kampüsü'ne taşındıktan sonra yıkılacağını ve yerine yılların hayali olan modern bir ‘Kent Meydanı’ yapılacağını söyledi.

DERBİDEN TERMESPOR KÂRLI ÇIKTI: 2-1

Samsun Süper Amatör Küme BAL'e Yükselme Grubunda 24.03.2024 Pazar günü oynanan Terme Derbisini, zor da olsa Termespor 2-1 kazandı.

TURNUVA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Topkaraoğlu İnşaat Ramazan Futbol Turnuvası 12 Takımın katılımıyla hız kesmeden devam ediyor.

ÖĞRENCİLERE “RAMAZAN VE AHİRET BİLİNCİ” TEMALI SEMİNER VERİLDİ

Terme İlçe Müftülüğü Gençlik ve Bağımlılık Koordinatörlüğü şube müdürü Ahmet Çakır tarafından 19 Mart Çarşamba günü Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine “Ramazan ve Ahiret Bilinci” temalı konferans verildi.

TERME TÜRK EĞİTİM SEN’DEN İLÇE MEM VE KAYMAKAMLIK ZİYARETİ

Terme Türk Eğitim Sen Yönetimi ve katılan okul müdürleriyle ilçe kaymakamı Metin Maytalman ile ilçe milli eğitim müdürü İsmail Rahman Köse'ye nezaket ziyaretinde bulundu.

MEB İNŞAAT VE EMLAK GENEL MÜDÜRÜ DUMAN, TERME’DE BİR DİZİ ZİYARETTE BULUNDU

Milli Eğitim Bakanlığı İnşaat ve Emlak Genel Müdürü Özcan Duman, İnşaat Emlak Daire Başkanı Ahmet Tahir Çakır ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Değirmenci Termede bir dizi ziyaretlerde bulundu.

ŞENOL KUL: TERME'NİN TURİZM POTANSİYELİ ÇOK YÜKSEK

Belediye Başkan adayı Şenol Kul "Samsun'da turizmde en avantajlı şehir Terme. Doğasıyla, havasıyla, tabiat güzellikleriyle harika bir lokasyonda bulunan ilçedeki bu potansiyelin öne çıkarılmasına yönelik hamleler yapacağız."dedi

KAYMAKAM METİN MAYTALMAN DOWN SENDROMLU ÇOCUKLARLA BULUŞTU

Özel Tuğra Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde eğitim gören öğrenciler, öğretmenleri rehberliğinde, 21 Mart Down Sendromlular Günü kapsamında, Kaymakam Metin Maytalman’ı ziyaret etti.

BEKLENMEDİK SONUÇ HAVZA BELEDİYESİ: 4 - TERMESPOR: 2

17.03.2024 Pazar günü Havza'da oynanan Samsun Süper Amatör Küme Play Of Grubu maçında Havzaspor, Termespor'u 4-2 mağlup etti.

“AHİRET BİLİNCİ BAĞIMLILIKTAN KORUR”

Temel Kır Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu öğrencilerine “Ahiret Bilinci Bağımlılıktan Korur” konulu seminer verildi.

EĞİTİMCİ YAZAR BAHA RAHMİ ÖZEN ÇANAKKALE SAVAŞI’NDAN ÖYKÜLER AKTARDI

Temel Kır Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında program düzenlendi.

TERME ADLİYE LOJMANLARININ TEMELİ ATILDI

Terme Adliye lojmanlarının temeli düzenlenen törenle atıldı.

18 MART ŞEHİTLER GÜNÜNDE ŞEHİTLERİMİZ MEZARLARI BAŞINDA ANILDI

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. Yıldönümü kapsamında şehitlerimiz mezarları başında anıldı.

KARADENİZ MTAL'DE Pİ GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Terme Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde 14 Mart Perşembe günü Pİ Günü etkinliği düzenledi.

ÇANAKKALE ZAFERİNİN 109.YILI KUTLANDI

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nün 109. Yıldönümü Terme'de çeşitli etkinliklerle kutlandı.